Ať je léto nebo zima, Bystřice je vždy prima

O krok zpět

30. 05. 2013

Ať je léto nebo zima, Bystřice je vždy prima

Sportovně – relaxační víkend v Bystřici nad Perštejnem 17.-19 května 2013

Ať je léto nebo zima, Bystřice je vždy prima

 

Nádherně prožitý víkend se skvělými lidmi, v pořadí již 11. Ženy si ho přijely užít na maximum a bylo to znát !!. 

Účastnice příjížděly ze všech koutů republiky, aby strávily dny plné sportu a relaxace. Páteční prezence , ubytování a rezervace na aqua aerobic, stepy, masáže, kosmetiku, pedikúru, manikúru, kadeřnické služby, kosmetiku, nově na laserovou epilaci. Předpověď počasí nebyla moc příznivá, ale každý květnový víkend nás doprovází sluníčko a všichni věřili, že tomu i letos nebude jinak.

Zaplněna byla všechna ubytovací zařízení v Bystřici do jediného lůžka a velký víkend mohl začít. Po lehké večeři následovalo zahájení v hale a pak první lekce a Zumba Crazy Rodeo s Ivanou Sotolářovou a Danou Mikeskovou. Došlo i na show v kostýmech a víkend se začínal vesele rozjíždět.  Lady dancing show Zity Svobodové a týmu bylo překvapením prvního dne. V závěru finálové sestavy nastoupili lektorky týmu v tričkách Zita Team a hala rozdělená na 4 skupiny tančila jako o životJ Vskutku vtipné a originální zahájení. Následovala lekce Express Cardio Body Simony Vlachové a Body balance v rytmu ABBY Evy Vajnrajchové. Každý si v pátek vybral lekce dle své chuti a zaměření, mezitím probíhal paralelně aquaerobic  s Magdou Mifkovou.

V sobotu již od ranních hodin 7.30 ranní relax, aby záda nebolela, pak aerobic class, stepy, zumba a hosté  Zuzka Švíková a její jedinečný dance, dance .. plný emocí a zážitků, posilovací lekce s Richardem Hovorkou a závěr dopoledne opět se Zuzkou Švíkovou a lekcí Port de bras.

Odpoledne pokračuje s Martinem Hybšem a Zumbou, temperamentními tanečnicemi Ivkou Mojžíškovou a Kristinou Růžičkovou, které předvedly úžasný Sex bomb Crazy dance, lekci Latino, posilovací Fat burner, dance stepy a dynamic stretch. Power core a břišní tance byly tečkou za sobotním dnem. Celý den probíhal quaerobic a aquazumba s Magdou. Účastnice nevěděly co dříve a hala byla stále plná žen. Atmosféra výborná, hala bouřila nadšením a potleskem …

Během sobotního dne dostávaly ženy nádherné dárky od partnerů Rexona, Wasa, Meggle,  Yves rocher, RIA a BEL, adidas, Farmax, Megafyt, přívešky Swarowski, produkty zdravé váživy Bonavita, tyčinky Corny, Krekry Natura Bohemia, Musli Natura Hustopeče, mléka Alpro soya, tyčinky Opal- Havlík V zajetí chuti a těstoviny Těstovinová víla.

Pitný režim po celou dobu akce zajišťoval náš partner NUTREND, včetně ochutnávek tyčinek, koktejlů a poradenství v oblasti výživy.  

Kdo odpočíval měl připravenu možnost navštívit stánky partnerů a ochutnat koktejly našich Barmanů a kávu Carraro, nechat si namasírovat ruce u stánku TIANDE, zkrášlit se týmem kosmetiček Mary Kay, dopřát si kadeřnické služby TS salonu Brno, koupit si nějaký obleček u stánku českého výrobce sportovní a fashion módy značky DRAPS, kouzelné šperky a vonné soli do koupele, nádobí Tupperware nebo svíčky a svícny Partylite.

Večerní program patřil již tradičně grilování se živou hudbou a zasloužený relax v podobě zábavy byl pro ženy jistě velkou odměnou za jejich úžasné sportovní celodenní výkony.

Neděle byla ve znamení dopoledního programu – opět všechny druhy cvičení pomalé formy, zumba s Viktorem Valíkem, aerobic, body form, stepy a závěrečné GOOD BY BYSTŘICE v podání všech lektorů. Pak už se všechny účastnice loučí a odcházejí na zasloužený oběd před cestou domů. Řadu z nich čeká daleká cesta, ale spokojené a usměvavé tváře jsou odměnou pro organizátory a všechny lektory i pro všechny pracovníky v Bystřici, kteří se o ně s láskou a pečlivostí, doslova rodinnou starostlivostí, starají a vaří po celý víkend výborná energická jídla včetně milé obsluhy.

Děkujeme všem  a těšíme se na 12. POBYT  4.- 6 října  2013. 

Tým Relax aerobic fitness Zity Svobodové