LITEX AEROBIC SHOW 5 Litomyšl

O krok zpět

29. 04. 2013

LITEX AEROBIC SHOW 5 Litomyšl

LITEX AEROBIC SHOW 5 

Móda, pohyb, zdraví, k české kráse ladí...

 

Již 5. ročník velmi úspěšné akce Litex Aerobic Show uspořádala v sobotu 13. dubna Zita Svobodová se svým týmem Relax, aerobic, fitness, s významným českým výrobcem sportovního oblečení LITEX Litomyšl a s CK Capro. Mediální partneři časopis Dieta, Fitstyl, LOOK Magazín..

Tato akce se stává v Litomyšli tradiční a velmi oblíbenou pro svou atmosféru, bohatý program, významné lektory i hosty, rozmanitost cvičebních lekcí a doprovodný servis. Akce je vyhledávána všemi, kteří mají rádi nenásilné spojení pohybu, relaxace a zábavy. Hostitelem této prominentní akce se stala opět Městská sportovní hala v Litomyšli, pro tento účel vkusně vyzdobená komfortně vybavená. O tom, že "Móda, pohyb, zdraví k české kráse ladí", bylo skálopevně přesvědčeno více než 280 účastníků ze všech koutů naší republiky. 

Mírně deštivé ráno a probouzející se sluníčko vítalo ženy, které přijely cvičit, již hodně časně. Díky pořadatelům již v 8 ráno byla hala připravená a přivítala první nadšenkyně. U prezence byla děvčata překvapena spoustou hodnotných pozorností od partnerů akce, kteří věnovali své produkty, jak pro chvíle doplnění energie během dne (jogurty od Choceňské mlékárny, tyčinky Corny, krekry Natura Bohemia, produkty Bonavita ), tak další užitečné do domácnosti (těstoviny Maestrini) a doplňky stravy pro udržení kondice a zdraví ( Farmax ). Během dne si ženy mohly objednat stravu z nabídky Litex fitness menu. Partnerské stánky lemovaly halu, možností bylo mnoho, volba víc než těžká. Od výborné kávy Nescafé Dolce Gusto, přes ochutnávku produktů zdravé výživy WASA, Choceňské mlékárny, iontové nápoje, tyčinky a koktejly NUTREND,který se staral o pitný režim po celou dobu akce, dále 100 % džusy Tropico, až po kadeřnické služby TX salonu Brno, masáže, líčení Oriflame a MARY KAY, ukázku z porfolia proukdtů značky ETA, nabídku služeb VZP ČR a Klubu pevného zdraví VZP ČR až po prezentaci produktů značky RIA a BEL.Jedinou možností jak nelitovat, bylo vyzkoušet všechno.

Od ranních hodin vítala účastnice netradiční  hudba a tanec UGANDY a za doprovodu bubnů Tomáše Ondrůška představily ugandské tanečnice různé druhy tanců z východní Afriky. Tento zážitek byl opravdu výjimečný a v průběhu celé akce si ženy mohly tento styl tance „ UGANDAN FITNESS“ vyzkoušet.  

Blížila se doba zahájení a všichni se již velmi těšili na známého a oblíbeného moderátora Mirka Šimůnka, kterého doplnil tentokrát i další moderátor Michla Šeda. Tato hvězdná dvojice odstartovala  svým charismatickým projevem a humorem celou akci, představila na podiu lektory a  navodila tu správnou atmosféru.

První lekce patřila organizátorce akcea lektorské stálici Zitě Svobodové, která pro všechny přítomné ženy připravila zahřívací taneční lekci s názvem Dance Euphoria.Zita je nenapodobitelná, plná  energie, optimismu a její taneční kreace jsou nápadité s přídavkem humoru. Jednotlivé vazby učí od jednoduchých kroků až po ty složitější. Svoji taneční choreografii si vždy připraví na známé hity současné pop-music. Přítomné dámy dokonale rozehřála na tanečním parketu a společné finále si užívala celá naplněná hala.  

Po euforické hodině se Zitou přišla chvíle oddechu a tu vyplnilo vystoupení malých tanečnic z Litomyšle, které se na svoji velkou hvězdnou taneční dráhu teprve připravují a to pravidelným tréninkem pod vedením Nikoly Půlkrábkové. Vystoupení taneční školy ERA s názvem KISSIS bylo okouzlující.

Celá hala již netrpělivě čekala na druhou hodinu, která patřila exkluzivnímu zahraničnímu hostovi z Itálie, prezentérovi známému ve 30 zemích světa, držitele mnoha licencí a ocenění, na vynikajícího LUCIANA MOTTOLU!!!  Luciana si užily přítomné dámy ve dvou jedinečných lekcích Perfect Dynamic Body Forming  a Fantastic Dance Aerobic Made by Italian

Perfect Dynamic Body Forming je typ posilovací lekce všech důležitých partií těla. Luciano, jako profesionál, dbal na správnou techniku provedení, kterou demonstroval na účastnicích. Při pozdějším rozhovoru s ním jsme se dozvěděli, že si velmi zakládá na tom, aby ženy správně držely tělo a ovládaly techniku posilování. Jeho lekce byla profesionální.

Druhá lekce Fantastic Dance Aerobic Made by Italian byla jedinečným zážitkem ! Strhující, emotivní, zkrátka: Velké díky za takovou taneční lekci s příchutí italského temperamentu! Luciano dokonale učil krok za krokem, vazby na sebe plynule navazovaly, choreografie byla překrásná, hudba úchvatná a konečné finále struhjící! Přídavek na sebe nenechal čekat a ženy s neskrývaným jásotem se dožadovaly pokračování ..úžasná lekce  !   

Zumba a Zumba! Fantastické a žhavé latinsko - americké rytmy a přetrvávající HIT - ZUMBA a s ní NOVINKA double dvojice, která rozpálila celý sál v lekci LUXURY LADIES ZUMBA RIDE v podání Lucie Tvrdoňová a  Petry Tojmarové. Za svoji lekci a společné show sklidily velký ohlas a potlesk. Latinsko- americké rytmy a tance uchvátily i přítomné na prezentačních stáncích – vlnili se snad úplně všichni.

Polední přestávku na lehký oběd vyplnila módní přehlídka nové kolekce značky LITEX. Mirek Šimůnek a Michal Šeda vše provázeli svým vtipným moderátorským slovem a obdaroval nejednu cvičenku hodnotnými dárky při první tombole.

Po pauze pro nabrání sil a znovu na parket cvičit, tentokrát s pražským lektorem  Lukášem Kolkem. Opět taneční lekce s názvem  TAKE IT DANCE nenechala nikoho v klidu sedět. Lukáš lekci učil velmi precizně až k samému finále, které vrcholilo známým hitem. Taneční variace byly velmi zajímavé, kombinace paží a choreografie nápaditá, osobitá. Lukáš je profesionální prezentér mnoha stylů od tanečních forem přes posilovací až po pilates a yogu. Jak sám prozradil, právě těmto lekcím body and mind se nyní věnuje velmi aktivně a rád:-)

Mnohým by se zdálo, že další lekce již nejsou schopny po takovém výkonu odcvičit, ale velký OMYL! Psychická pohoda, výborná atmosféra v hale, stále naladěný a příjemný Mirek Šimůnek a Michal Šeda…..to vše hrálo velkou roli v tom, že se hladce pokračovalo dále a to na dalších melodických tónech v rytmu ZUMBY  s další energickou dvojicí : Janou Uhlířovu a  Vilémem Matyášem. Navození úsměvné atmosféry a pohody pokračovalo a to díky lektorovi zumby Vilémovi Matyášovi a krásné,energické Janě Uhlířové.  Ženy na pozitivní a velmi energické vlně odcvičily další lekci.. Byla to kreativní a zábavná hodina, která pokračovala neskutečným show na závěr všech lektorů Zumby !! Lektoři i davy pod pódiem doslova " šílely " v proudu nekončící energie a zábavy. 

Po náročných lekcích si ženy zasloužily důkladné zklidnění a protažení celého těla. O to se postaral opět  již zmíněný lektor Lukáš Kolek v lekci YOGA FOR ALL. Ladnost a propracovanost pohybů, relaxační hudba, uvolnění, protažení a zklidnění. To jistě vítali všichni a hala se ponořila do klidné a uvolňující atmosféry.

Úplný závěr dne patřil hlavní tombole. Losovalo se 10 hlavních výher: týdenní pronájem apartmánu v Alpách pro 4 osoby NEV-DAMA,  zapůjčení vozu Mercedes-Benz třídy A na týden Fa RENE, poukaz na wellness beauty weekend v hodnotě 3.690 Kč víkend v rezidenci AMBRA  **** Luhačovice  RELAX AEROBIC FITNESS Zity Svobodové,  posilovač břišních svalů AB ROLLER KETTLER, Guess Seductive - Xparfemy, epilátor Philips SatinSoft se systémem Skin Care PHILIPS, ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu **** BABYLON Liberec s volným vstupem do Aqua a IQ parku, jednodenní adventní zájezd dle vlastního výběru pro 2 osoby  CK CYKLOTUR, kávovar Genio flow-stop   DOLCE GUSTO,  poukaz na sportovně – relaxační víkend v Bystřici nad Perštejnem  v hodnotě 2000 Kč   RELAX AEROBIC FITNESS Zity Svobodové, poukaz na volné vstupy na všechny AEROBIC akce konané ve sportovní hale v Podolí u Brna  v roce 2013  Relax Aerobic Fitness Zity Svobodové, poukaz na volné vstupy na všechny ZUMBA akce konané ve sportovní hale v Podolí u Brna v roce 2013 opět Relax Aerobic Fitness Zity Svobodové , napařovací žehlička steam force  ETA, tyčový mixér  Spesso  ETA,  roční předplatné časopisu DIETA,  elegantní dámské hodinky 4PM, moderní nerezová rychlovarná konvice Elle  ETA.

Pokud některá z přítomných dam náhodou nevyhrála, neodešla s prázdnou. Každá účastnice obdržela produkt REXONA,  YVES ROCHER, adidas, produkty WASA, čaje PICKWICK, konzervované ovoce ESSA, intimní řadu RIA a BEL, kosmetiku  Oriflame a další partnerské dárky, za které velmi děkujeme všem partnerům akce.

Poděkování patří samozřejmě všem, kdo neváhali a přišli na 4. akci LITEX aerobic show a vytvořili takovou úžasnou atmosféru. Díky za výdrž a úsměvy na tvářích po celý den! Poděkování patří i lektorům za jejich osobité a originální lekce a profesionální přístup, partnerům za podporu akce, za hodnotné dárky pro všechny účastnice a do tomboly, Mirkovi Šimůnkovi a Michalovi Šedovi za navození dobré atmosféry moderátorským slovem a projevem po celý den, organizačnímu týmu za skvělou přípravu, hostiteli LITEXU za pozvání a Zitě Svobodové za organizaci této prestižní akce v Litomyšli.

Co dodat na závěr? Nepopsatelný zážitek! Síla a pozitivní energie, která šla z účastnic a lektorů byla jedinečná. A snad: aby se tato akce stala v Litomyšli tradicí a všichni se na ni těšili plni očekávání kvalitního sportovního vyžití, zábavy a relaxace.

Na viděnou na dalším pokračování na podzim

na LITEX aerobic show 9. listopadu za účasti exkluzivních hostů a presenterů Antona Todorova, Reného Mihala, Zuzany Švíkové a dalších TOP lektorů.