Článek z akce Novoroční přípitek, Zumba to je požitek

O krok zpět

19. 01. 2013

Článek z akce Novoroční přípitek, Zumba to je požitek

Novoroční přípitek – ZUMBA to je POŽITEK – 19. ledna  2013 sportovní hala v Podolí u Brna

Jaké „ požitky a zážitky „ si vychutnala Ellen Kotoulková

 

Další senzační ZUMBA maraton v Podolí u Brna

Jak nejlépe zahájit nový rok? Přeci pohybem, úsměvem a spokojeným pocitem, že člověk dělá něco, co ho baví. A tohle všechno spojil první Zumba maraton roku 2013 ve sportovní hale v Podolí u Brna.

Nejprve, jak se sluší a patří, přípitek na oslavu nového roku, do kterého nám popřála organizátorka Zita Svobodová a pak už nic nebránilo odstartovat taneční Zumba dopoledne. Výběr lektorů byl, tak jak je v Podolí snad můžu napsat zvykem, skvělý! Jména Jana Uhlířová, stálice Ivana Sotolářová, z letního maratonu známý Viktor Valík a v neposlední řadě Vilém Matyáš už předem naznačovala, že se máme na co těšit.

Před zahájením byly ještě na podiu obdarovány čtyři výherkyně soutěže s partnerem akce adidas , které dostaly krásné produkty této značky. Příště se asi zapojím J  


Okouzlující úsměv a šarm Jany Uhlířové, to byl skvělý začátek. S Vilémem, který Janu při několika choreografiích doprovázel, jim to víc než slušelo a kdybych mohla, sedla bych si a sledovala dokonalost všech pohybů. Ivana Sotolářová ve střídavém tempu s Viktorem Valíkem byli důkazem, že když dva dělají totéž, není to totéž. Ale myšleno tak, že každý má svůj osobitý styl a tohle střídání bylo jedním slovem super. Temperament a energie, která z obou dvou vyzařuje je ohromující. Pro mě bylo milé překvapení na závěr v podobě Viléma Matyáše, na jeho bachatu Corazon Sin Cara asi nikdy nezapomenu. Ale tím nechci říci, že bychom jsme si při třetím bloku s Vilémem nějak odpočinuli, ba naopak. Byl to pořádný nářez a jak se říká, když už nemůžeš jsi teprve ve třetině svých sil, takže závěrečnou show všech lektorů si nechal ujít jen málo kdo. Vždy mne ohromí, jak jsou lektoři perfektně sehraní a mám chuť se jít zeptat, jak dlouho trénují závěrečnou show, což je evidentně úplně hloupá otázka :)

Abych nezapomněla zmínit, jako vždy bylo o nás perfektně postaráno po stránce servisu. Tím mám na mysli ranní kávu Carraro a na snídani domácí koláčky. Barmani již připravovali svačinku – jogurty Hollandia s ovocem, o pitný režim se postarala společnost NUTREND, dostali jsme Carnitin aktivity drink a Horský pramen sport, ochutnali 100 % džusy Tropico, dále pro doplnění energie několik druhů tyčinek Corny, novinkou byly výborné delikátní krekry Natura Bohemia, produkty zdravé výživy Racio  a opět nás čekala u prezence řada dárků od partnerů akce – adidas, Farmax, Megafyt, Ria a Bel,  z nichž někteří byli přítomni

i se svými prezentačními stánky a nabídkou služeb a produktů přímo v hale -  Mary Kay s nabídkou líčení zdarma a prodejem produktů této značky, nově přírodní doplňky stravy společnosti AKUNA, zdravé nádobí Tupperware, kosmeceutika tianDE, šperky Swarovski, koření Ramdam, těstovinová víla – dekorace z těstovin a italské těstoviny Maestrini, sportovní a volnočasové oblečení značky Draps.

Tito partneři, ale i další, jako byli volné vstupenky do divadla Bolka Polívky, přispěli na závěr i do bohaté tomboly. Nevím, zda se mi to zdálo, ale v tombole snad vyhrála každá účastniceJ Opravdu bohatá tombola a množství nádherných dárků završilo závěr sobotního dne v Podolí.

Byl to můj v pořadí třetí maraton v Podolí, a kdybych měla vybrat, který byl nejlepší nedokázala bych to. Vždycky mě uchvátí skvělá organizace, sponzoři, hala jako taková a milý přístup všech, kteří o nás po dobu maratonu pečují. Ale Zumba je o pohybu a toho jsme měli plnou náruč, ještě v pondělí večer mi zněla v uších hudba, moje chůze obsahovala taneční prvky a o záplavě endorfinů nemluvě. Co dodat závěrem? Obrovské díky všem, Zitě, Janě, Ivaně, Viktorovi a Vilémovi a už se moc těším a nemůžu se dočkat další Zumba akce v Podolí.