Setkání s Osudem jménem Dance

O krok zpět

16. 01. 2013

Setkání s Osudem jménem Dance

 

1. Steliosi, prosím, zkus charakterizovat tyto oblasti tvého života:

-          Povolání:

Mezinárodní dance fitness a dance prezentér.                     

-          Životní motto:

Žij svůj život. Život je krátký, než abys zbytečně mařil čas. Dělej věci, které děláš rád a které máš rád, i když jsou obtížné. Budeš tím pádem vědět, že žiješ tak, jak žít chceš, tedy svobodně.

Pracuj tvrdě, hrej tvrdě.

-          Znamení horoskopu:

Vodnář s převahou planet ve Lvu.

Nevím, jestli mám říct, že horoskopům věřím nebo ne. Ale faktem je, že v lidech rozpoznávám rysy, které mají ve svém horoskopu a i já ve svém horoskopu nacházím mnohé věci pro mě zcela typické. Řekl bych, že můj horoskop na mě sedí :-) A taky se mi potvrdilo, že bych se měl držet dál od Pannen – LOL!

 

2. Jak ses dostal ke svému povolání a k práci, kterou děláš?

Potkal jsem na ulici  cikánku, co hádá z ruky a ta mi řekla, že mé povolání je můj Osud a je to… ...Ty mi věříš? :-) Nene, samozřejmě si dělám legraci. :-)

Celý svůj život jsem se pohyboval v blízkosti fitness sportu a také moje studium bylo s fitness a dance fitness velmi úzce spjato. Když mi bylo 20, měl jsem již široké zkušenosti a začal jsem pořádat vlastní dance, step a fitness hodiny i semináře. To už jsem přesně věděl, že tohle je věc, kterou budu dělat do konce života. A tak jsem následoval svou vášeň a své srdce a pracuji na sobě, abych byl stále lepší a lepší.

 

3. Tvé koníčky?

Rád cestuji, poznávám nová místa i nové lidi. Rád sleduji filmy, chodím do klubů, no a samozřejmě rád tančím a věnuji se různým sportů a fitness aktivitám.

 

4. Jak relaxuješ?

Různě. Třeba tak, že sleduji filmy, zajdu na pláž, dám si sklenku vína v příjemné stylové restauraci, samozřejmě ve společnosti sympatických lidí.:-)  Obecně vzato, mám rád aktivní způsob života a proto mám rád život ve velkých městech a metropolích, ostatně proto žiji v Athénách. Nicméně pár týdnů relaxace v létě na pláži u moře, to má své kouzlo.

 

5. Cestuješ rád? Které země jsi navštívil v minulém roce? Které z nich tě nejvíc zaujaly a proč.

Cestování prostě miluji!!! Navštěvovat nová místa, poznávat život, kulturu a místní zvyky, seznamovat se s novými lidmi…miluji to a opravdu si to užívám! :-)

Hodně cestuji, protože je to součást mé práce. Bohužel, nemám možnost se zdržet tak dlouho, kolik bych chtěl. Přesto se snažím na všech místech, kam se dostanu, prodloužit svůj pobyt o pár dní, aby mohl danou destinaci lépe poznat a vnímat. Každé místo, které jsem navštívil mělo pro mě své charakteristické kouzlo. Mohu zmínit několik z nich:

Tak především ČR, Praha. Byl jsem v ČR už 3x. Připadám si tu jako v pohádkové zemi, nádherná krajina i kulturní památky.

Dále pak Portugalsko, Thajsko, Bulharsko, Polsko, Rakousko, Izrael …. A další.

 

6. A ve které z těchto zemí jsou ženy nejkrásnější?

Samozřejmě že v ČR! A současně také v Řecku, Portugalsku, Thajsku, Bulharsku, Polsku, Rakousku, Izraeli….-)

 

7. Čím tě dokáže žena zaujmout a okouzlit?

Obdivuji ženy s výraznou osobností, které se umí prosadit a které drží svůj život ve svých vlastních rukou. Krása a přitažlivost upoutá, ale osobnost je to koření a to, co u mě rozhoduje.

 

8. Jaké jsou tvé plány v osobním i v profesním životě?

Momentálně jsem byl zvolen do LRF international fitness company jako prezentér master trainer a ředitel. Mé plány směřují k tomu, aby se trvale zlepšovala a zvyšovala úroveň naší práce a aby naši instruktoři stávající i budoucí dostávali to nejlepší vzdělání i startovní podmínky ke své práci.

Mé osobní životní plány jsou… …nepublikovatelné. :-)

 

9. Jaké je tvé oblíbené jídlo?

Opravdu si pochutnám na krajových specialitách zemí, kam se dostanu. Jinak obecně řečeno: Sázka na jistotu je pro mě jídlo obsahující grilované maso a zeleninu.

 

A ty osobně: Vaříš? Vaříš rád?

Samozřejmě! Mou specialitou jsou vejce natvrdo. :-)

Jsem schopen si uvařit nějaké maso, ale nemyslím si, že by zaměstnání kuchaře byla pro mě dobrá volba. :-)

 

10. Co oblékání? Máš svůj osobní styl padnoucí k tvé image?

Nene, nemám nikým určený image ani styl toho, co bych měl nosit. Řídím se v těchto věcech citem. Záleží vždy na situaci, místě, čase a náladě.

Jistě, nosím rád módní výstřelky, ale nemám na ně závislost.

Dá se říct, že nosím ležérní sportovní oblečení stříknuté streetem.

 

11. Tvá oblíbená hudba?

Rád tančím na různé druhy house music. Hudba podstatnou a nedílnou součástí mého života. Jak už jsem řekl. Poslouchám různé věci, záleží to na situaci a náladě.

 

12. Máš nějakou pozitivní úchylku?

Ano! Jsem perfekcionista. :-)

 

13. Všichni se už na tebe moc těšíme. Co bys chtěl ještě před svým příjezdem vzkázat těm, kteří tento rozhovor čtou?

Tak především to, že se na ně také těším!!! :-)

A odborné veřejnosti vzkazuji: To, co dělám, moje – naše práce je pro lidi hodně důležitá. Tak se snažme ji dělat s láskou a radostí tak dobře, jak jen to dovedeme. .-)