Litex Aerobic Show 4

O krok zpět

15. 11. 2012

Litex Aerobic Show 4

LITEX AEROBIC SHOW 4

Móda, pohyb, zdraví, k české kráse ladí...

 

Již 4. ročník velmi úspěšné akce Litex Aerobic Show uspořádal v sobotu 3.11. významný český výrobce sportovního oblečení LITEX Litomyšl rukou společnou a nerozdílnou s Relax, aerobic, fitness Brno a se sehraným týmem paní Zity Svobodové a s CK Capro. Mediální partneři časopis Dieta, Fitstyl, LOOK Magazín a aerobic.cz.

Tato akce se stává v Litomyšli tradiční a velmi oblíbenou pro svou jedinečnou atmosféru, bohatý program, špičkové lektory, rozmanitost cvičebních lekcí a doprovodný servis. Akce je vyhledávána všemi, kteří mají rádi nenásilné spojení pohybu, relaxace a zábavy. Hostitelem této prominentní akce se stala opět Městská sportovní hala v Litomyšli, pro tento účel vkusně vyzdobená komfortně vybavená. O tom, že "Móda, pohyb, zdraví k české kráse ladí", bylo skálopevně přesvědčeno více než 280 účastníků ze všech koutů naší republiky. Toto číslo vysoce překonalo počet předpokládaný pořadateli.

Mírně mrazivé ráno, začínalo pro ženy, které přijely cvičit, již hodně časně. Pořadatelé jim vyšli vstříc a již v 8 hodin ráno vítala hala první nadšence. U prezence byla děvčata překvapena spoustou hodnotných pozorností od partnerů akce, kteří věnovali své produkty jak pro chvíle doplnění energie během dne ( FARM FRITES- ochutnávku produktů specialisty na bramborové výrobky,  jogurty od Choceňské mlékárny, tyčinky Corny a Corny Nuts),  tak další užitečné do domácnosti ( koření Ramdam, těstoviny Maestrini), stejně jako doplňky stravy pro udržení kondice a zdraví ( Farmax ). Partnerské stánky lemovaly halu, možností bylo mnoho, volba víc než těžká. Jediná možnost, jak nelitovat, byla vyzkoušet všechno. Od výborné kávy Nescafé Dolce Gusto, přes ochutnávku produktů zdravé výživy WASA, Choceňské mlékárny, Bonduelle, iontové nápoje, tyčinky a koktejly INKOSPOR , 100 % džusy Tropico, až po nástřik Vita Liberata, kadeřnické služby, masáže, líčení Oriflame, prezentace produktů značky RIA a BEL.

Od ranních hodin vítala účastnice netradiční  hudba a tanec UGANDY a za doprovodu bubnů Tomáše Ondrůška představily ugandské tanečnice různé druhy tanců z východní Afriky. Tento zážitek byl opravdu vyjímečný a v průběhu dne si mohly ženy vyzkoušet i tento styl tance "UGANDAN FITNESS ". 

Blížila se doba zahájení a všichni se již velmi těšili na známého a oblíbeného moderátora Mirka Šimůnka. Mirek, se svým charismatickým projevem, humorem a navozením té správné atmosféry. Sportovní den odstartovala organizátorka akce Zita Svobodová  představením lektorů na podiu. První lekce patřila velmi oblíbené plzeňské lektorce Zuzce Švíkové.Kdo ji neznal, už nyní ví, že Zuzka je jedinečná a nenapodobitelná ve svém projevu, úžasná lektorka s krásnými tanečními choreografiemi a strhujícím tanečním výrazem. Její FASHION DANCE KOKTEJL nabudil všechny přítomné k nevídaným výkonům a hala doslova rezonovala nadšením a tancem. Stejné emoce vibrovaly i po skončení, kdy zástupy fanynek čekaly na focení s touto skromnou hvězdou aeorbicového světa. Zuzka je totiž žádanou prezentérkou i na zahraničních kongresech v Řecku, Turecku, Itálii i Maďarsku, Polsku i v mnoha dalších zemích.

Po euforické hodině se Zuzkou přišla chvíle oddechu a tu vyplnilo vystoupení malých tanečnic z Litomyšle, které se na svoji velkou hvězdnou taneční dráhu teprve připravují a to pravidelným tréninkem pod vedením Nikoly Půlkrábkové. Vystoupení taneční školy ERA s názvem KISSIS bylo okouzlující.

Celá hala již netrpělivě čekala na druhou hodinu, která patřila exkluzivnímu zahraničnímu hostovi z Maďarska, prezentérovi ve 30 zemích světa, držitele mnoha licencí a ocenění: Maďarský šampion Rock n Rollu, NIKE Master Trener, Dance Aerobic Elite Instruktor,organizátor největšího fitness „ convention „ ve střední Evropě, spoluzakladatel a vlastník skupinového treninku  v konceptu Bodyskills, instruktor gymnastiky a mnoho a mnoho dalšího .. vynikajícího presentera : BALAZSE FUZESSY !!! Balazse si užily přítomné dámy ve dvou jedinečných lekcích BODY SKILLS release  (posilovací lekci ) a taneční zážitek: DANCE SENSATION – skutečný tanec, něco, co ještě nezažily nikdy před tím !! Tento vynikající lektor, stále usměvavý a příjemný, navodil pro všechny atmosféru tance emocí a duše.

Zumba a Zumba! Strhující a žhavé latinsko - americké rytmy a přetrvávající HIT - ZUMBA a s ní NOVINKA double dvojice, která rozpálila celý sál v lekci ZUMBA DOUBLE SHAKER Lucie Tvrdoňová a Vilém Matyáš. Za svoji lekci a společné show sklidili velký ohlas a potlesk.A latinsko- americké rytmy a tance uchvátili i přítomné na prezentačních stáncích – vlnili se snad úplně všichni. Ale největší ohlas, zasloužený obdiv a aplaus sklidila mladičká Fanny z Rimavské Soboty, která byla překvapením akce a připojila se se svým vystoupením k této dvojici. Fanny má jen 8 roků a okouzlila zakladatele Zumby Beto Pereze, tak, že s ním již několikrát tancovala na pódiu. Zde v Litomyšli podala úchvatný výkon, je to zkrátka již malá hvězda!

Polední přestávku na lehký oběd vyplnila módní přehlídka nové kolekce značky LITEX a ukázka samoopalovacího nástřiku Vita Liberáta. Mirek Šimůnek vše provázel svým vtipným moderátorským slovem a obdaroval nejednu cvičenku hodnotnými dárky při první tombole.

Po pauze pro nabrání sil a znovu na parket cvičit, tentokrát s pražským lektorem Petrem Dostálem a Adélou Kopsovou. Aerobic Dynamic Kickbox byl velkým zpestřením. Petr je výborný charismatický lektor bez limitů a proto umí ženy namotivovat k velkým fyzickým výkonům. Je to miláček žen a všechny s ním vydržely i náročné posilování břišních svalů. Adéla ukázala, že i křehká dívka může zvládnout tak náročný sport s úsměvem a lehkostí.

Mnohým by se zdálo, že další lekce již nejsou schopny po takovém výkonu odcvičit, ale velký OMYL! Psychická pohoda, výborná atmosféra v hale  a stále naladěný a příjemný Mirek Šimůnek, to vše hrálo velkou roli v tom, že se hladce pokračovalo dále a to na dalších melodických tónech v rytmu ZUMBY  s další energickou dvojicí : Janou Uhlířovu a  Michalem Šubrem. Navození úsměvné atmosféry a pohody pokračovalo a to díky lektorovi zumby Michalu Šubrovi a krásné,energické Janě Uhlířové. Jak napsala jedna z účastnic „ na podium vtrhla vlna tsunami“. Ano, Michal je velký showman, má rád lidi, jak on sám říká – „tancuje pro lidi“. Ženy na pozitivní vlně odcvičily další lekci.. Byla to kreativní a zábavná hodina, která pokračovala neskutečným show na závěr všech lektorů Zumby včetně malé Funny. Show, která nejde popsat, která se musí zažít !! Lektoři i davy pod pódiem doslova " šílely " v proudu nekončící energie a zábavy. To je LITEX SHOW!

Po náročných lekcích si ženy zasloužily důkladné zklidnění a protažení celého těla. O to se postarala opět  výborná lektorka Zuzka Švíková v lekci PORT DE BRAS. Ladnost a propracovanost pohybů, relaxační hudba, uvolnění , protažení a zklidnění. To jistě vítali všichni a hala se ponořila do klidné a uvolňující atmosféry.

Úplný závěr dne patřil opět fenomenálnímu Mirkovi a losovalo se 10 hlavních výher tomboly.Týdenní pronájem apartmánu v Alpách pro 4 osoby NEV-DAMA,  zapůjčení vozu Mercedes-Benz třídy A na týden Fa RENE, poukaz na wellness beauty weekend v hodnotě 3.690 Kč víkend v rezidenci AMBRA  **** Luhačovice  RELAX AEROBIC FITNESS Zity Svobodové,  posilovač břišních svalů AB ROLLER KETTLER, Guess Seductive - Xparfemy, epilátor Philips SatinSoft se systémem Skin Care PHILIPS, ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu **** BABYLON Liberec s volným vstupem do Aqua a IQ parku, jednodenní adventní zájezd dle vlastního výběru pro 2 osoby  CK CYKLOTUR, kávovar Genio flow-stop   DOLCE GUSTO,  poukaz na sportovně – relaxační víkend v Bystřici nad Perštejnem  v hodnotě 2000 Kč   RELAX AEROBIC FITNESS Zity Svobodové, poukaz na volné vstupy na všechny AEROBIC akce konané ve sportovní hale v Podolí u Brna  v roce 2013  Relax Aerobic Fitness Zity Svobodové, poukaz na volné vstupy na všechny ZUMBA akce konané ve sportovní hale v Podolí u Brna v roce 2013 opět Relax Aerobic Fitness Zity Svobodové , napařovací žehlička steam force  ETA, tyčový mixér  Spesso  ETA,  roční předplatné časopisu DIETA,  elegantní dámské hodinky 4PM, moderní nerezová rychlovarná konvice Elle  ETA.

Pokud některá z přítomných dam náhodou nevyhrála, neodešla s prázdnou. Každá účastnice obdržela produkt REXONA,  YVES ROCHER,  produkty WASA, čaje PICKWICK, ústní vodu LISTERINE, konzervované ovoce ESSA, intimní řadu RIA a BEL, kosmetiku  Oriflame a další partnerské dárky, za které velmi děkujeme všem partnerům akce.

Poděkování patří samozřejmě všem, kdo neváhali a přišli na 4. akci LITEX aerobic show a vytvořili takovou úžasnou atmosféru. Díky za výdrž a úsměvy na tvářích po celý den! Poděkování patří i lektorům za jejich osobité a originální lekce a profesionální přístup, partnerům za podporu akce, za hodnotné dárky pro všechny účastnice a do tomboly, Mirkovi Šimůnkovi za navození dobré atmosféry moderátorským slovem a projevem po celý den, organizačnímu týmu za skvělou přípravu, hostiteli LITEXU za pozvání a Zitě Svobodové za organizaci této prestižní akce v Litomyšli.

Co dodat na závěr? Nepopsatelný zážitek! Síla a pozitivní energie, která šla z účastnic a lektorů byla jedinečná. A snad: aby se tato akce stala v Litomyšli tradicí a všichni se na ni těšili plni očekávání kvalitního sportovního vyžití, zábavy a relaxace.

Na viděnou na dalším pokračování na jaře

na LITEX aerobic show 5 13. dubna 2013 za účasti exkluzivního hosta a  presentera z Itálie Luciana Motoly a dalších TOP lektorů.