Luxusní wellness víkend v lázeňském městě Luhačovice

O krok zpět

12. 10. 2012

Luxusní wellness víkend v lázeňském městě Luhačovice

Nádherný slunečný pátek vítal ženy z celé republiky, které se sjížděly po roce do Luhačovic na oblíbený wellness víkend, který v sobě skrýval příslib  relaxu, pohybu, zábavy i překvapení. Pravdou je, že nemohly volit lépe. Na podzimní deprese byl totiž wellness tím pravým lékem. Luhačovice jsou okouzlující místo - člověk začne relaxovat už jen když míjí autem ceduli Luhačovice. Hotel AMBRA **** je velmi příjemný, ubytování komfortní a vynikající kuchyně.

Uvítání v recepci nenechalo nikoho na pochybách, že o každého bude s láskou a pečlivostí postaráno: velká dárková taška s pozornostmi sponzorů, pečlivě vypracovaný program cvičení, procedur a pestrá nabídka, jak se seznámit s produkty a službami ze stran partnerů, stejně jako příjemné prostředí čtyřhvězdičkového hotelu a usměvavý personál i lidé z týmu paní Svobodové.

Po krátkém úvodním oficiálním zahájení v restauraci hotelu se již začalo cvičit a relaxovat na plno. Program cvičení běžel denně od brzkých ranních hodin s menší polední pauzou až do večera. Z širokého spektra  cvičení jmenujme alespoň zumbu, aerobic mix a cardio dance, yogu, pilates, cvičení s flexityčí, overbaly, bosu, power core, body form, body balance, břišní tance, aqua aerobic a aqua zumbu. Po celý víkend vedly tyto lekce energické a vždy usměvavé fundované lektorky Ivana Sotolářová, Magda Mifková, Jana Roučová, Simona Hrabovská i Zita Svobodová. Sál byl vždy zaplněn do posledního volného místa. Ten, kdo chtěl volit individuální formu pohybu a relaxace, měl otevřenou možnost využívat si příjemnosti vířivky a hotelového bazénu s protiproudem. Stravování formou švédských stolů překvapovalo nápaditou nabídkou pokrmů včetně ovoce, zeleniny, alternativní stravy a racionální výživy.

Celá sobota byla mimo jiné vyhrazena partnerům, kteří v samostatném salónku ve 4.patře zpestřili ženám chvíle mezi procedurami a cvičením.

Nabídka kadeřnických služeb a líčení  TX salonu Brno a značky Loreal, masáže rukou a produkty tibetské kosmetiky tianDe, krásné šperky Swarovski paní Daniely Boháčové, ochutnávka produktů Meggle, manikúra a P shine, lifting obličeje a bělení zubů studia Adrix Vyškov, prodej a prezentace sportovní a volnočasové módy českých značek Draps a Litex, taneční oblečení Feel joy. Kromě těchto partnerů, kteří přispěli také do štědré tomboly a věnovali dárky všem ženám z portfolia svých produktů, byly ženy obdarovány i velmi hodnotnými dárky od partnerů akce Yves Rocher, Eucerin, Dove,  Farmax,  Ria a Bel, čaji Megafyt a doplnění energie produkty Alpro soya a tyčinkami  Corny a Corny Nuts. V  tombole ještě ženy obdržely dekorace Těstovinová víla a těstoviny Maestrini včetně koření Ramdam a Musli Emco.  

Sobotní večer patřil opět zábavné show se skupinou The Rangers a o pobavení nebyla jistě nouze.

Celý víkend bylo krásné slunečné a teplé počasí, zkrátka babí léto v plné své kráse, které vylákalo ženy k prohlídce Luhačovic a návštěvy svých oblíbených obchůdků a kavárniček.

Ženy odjížděly usměvavé a naladěné, mnohé již s myšlenkou „brzy na shledanou na příštím wellness“.

 

Zita Svobodová

Tým lektorů a organizátorů