Zumba s Rexonou

O krok zpět

06. 10. 2012

Zumba s Rexonou

Žhavá se ZUMBOU a Svěží s REXONOU

Jaká byla zumba akce v Podolí u Brna 6.10.2012 očima  Ellen Kotoulkové, které Zumba změnila život ….

 

Je neděle ráno, v noci jsem se vrátila, z úžasné Summer Night Zumba Show. Jsem plná krásných zážitků, ale ještě mně čeká vybalení všech dárečků mezi nimi je upoutávka na další akci. Žhavá se Zumbou a svěží s Rexonou – HAVAJ ZUMBA PARTY, LATINO DANCE TEMPERAMENTO S MANUELEM A EXLUSIV DRIVE DOUBLE SHOW…

Oznamuji manželovi, že 6. října 2012, nebudu doma. Tohle si prostě nemůžu nechat ujít!

Co pro mě znamená Zumba? Životní styl, energii, pestré barvy oblečení a radost z pohybu. Je to skoro 2 roky, co jsem jí propadla. Je to pro mě něco jako závislost a další vypěstovanou závislostí jsou maratony v Podolí u Brna. Hezké a moderní prostředí, skvělá organizace a kouzelný úsměv Zity Svobodové, které patří můj obdiv a velký dík.

U prezence na nás čekala jako vždy plná náruč pozorností od partnerů  akce, kromě REXONY, která byla hlavním partnerem, dále čaje Megafyt, doplňky stravy Farmax, produkty Ria a Bel, energy drink Adrenalin, občerstení tyčinkami Corny, Racio, jogurty a Bifi drinky Hollandia, káva Carraro, koktejly, džusy Tropico, pitný režim zdarma od INKOSPORU, časopis Dieta. 

Halu opět lemovaly  prodejní a prezentační stánky se sportovním zbožím značek DRAPS, LITEX, Feel JOY, Sister shop, Racio, kosmetika TianDE, šperky Swarovski Daniela Boháčová,výborné těstoviny Maestrini a dekorace z těstovin Těstovinová víla, produkty zdravé výživy „U MAJI „ Šlapanice, kadeřnické služby, dětské účesy a prodej vlasových přípravků značky L´oreal.

Začíná hrát hudba a na pódiu jsou „crazy dračice“ Ivana Sotolářová a Dana Mikesková a jejich HAVAJ ZUMBA PARTY. Po první zahřívací choreografii, jsme myslím víc než zahřáté! Svižné tempo a obrovskou energii si užíváme na plno a to máme před sebou další dva bloky. Tahle skvělá dámská dvojka, nám dala zabrat hned na začátku.

Exkluzivní host Juan Manuel Garsia Peralta. Charismatický sexy Mexičan a jeho, LATINO DANCE TEMPERAMENTO. Není důležité, jakou řečí člověk hovoří, pokud jde o pohyb. Zvlášť pokud je pohyb natolik přirozený, jako byl ten Manuelův. Tiše závidím, ale také obdivuji odvahu dvou dam, které si pozval k sobě na pódium. Tenhle temperament je jedním slovem jedinečný!

Netušila jsem však, že největší „nářez“ nás teprve čeká. EXLUSIV DRIVE DOUBLE SHOW v podání Lucie Tvrdoňová a Petros Kubla. Okouzlující žena a energetický muž, ideální propojení. Přesto, že mám pocit, že tohle už nemůžu zvládnout, jejich energie a nasazení mě přimělo k tomu, použít veškeré rezervy, protože tohle by opravdu byla škoda, si neužít na plno.

Bye, BYE SHAKER ZUMBA a show lektorů uzavírá tento den plný tance.  Jak to tak bývá, život je o náhodách Sladké mámení v podání všech lektorů, mi připomnělo největší svátek všech, kterým se stala Zumba nedílnou součástí života. Tím myslím květnovou návštěvu Beta Pezere v Praze. Jedním ze sponzorů pražského maratonu byla, tak jako v Podolí u Brna Rexona a vždy když cítím její vůni, vybaví se mi Praha a nadšený, stejně poblázněný dav lidí s úsměvem na tváři, ale po sobotě 6. října 2012 to není jen Praha, ale i Podolí u Brna, Zita Svobodová a její team. Díky za den plný krásný zážitků, které ani jedné z nás nikdo nevezme…