Hvězdné září 2 aneb stále se tančí

O krok zpět

08. 09. 2012

Hvězdné září 2 aneb stále se tančí

Skvěle prožitá sobota v Podolí u Brna očima Kateřiny Křístkové

Hvězdné září 2, aneb stále se tančí

8. září 2012

 

Je sobota 8. září 2012 – půl osmé ráno, když právě vyjíždím z Ostravy do Podolí u Brna,  kde se koná další sportovní akce. Celou cestu poslouchám písničky v autě a přemýšlím o tom, že si užiju opět celý sobotní den v hale. Těším se na cvičení, prezentéry a také na setkání s lidmi, které vídávám na těchto sportovních akcích.

Hned jak vejdu do dveří sportovní haly, tak mě vítá usměvavá a vždy příjemná Zita Svobodová a její tým lidí, které kolem sebe ona má. Ihned dostávám vstupenku, reklamní letáčky, plnou tašku překvapení a dalších dárečky od sponzorů této akce ( Rexona, Farmax,  Corny, Loreal, Bonavita, čaje Megafyt, kosmetickou taštičku Yves Rocher ).

 Potom se jdu převléct a najít si vhodné místo, kde uvidím dobře na prezentéry, abych vstřebala co nejvíce nových impulzů. Hala je zaplněná do posledního místečka, vidím zde známé i neznámé tváře, lidí je opravdu hodně. Odhaduji kolem 170.

Mám ještě dost času do zahájení akce, abych si prohlédla a prošla celou halu, kterou lemují stánky partnerů a že jich je opravdu hodně. V ruce svírám množství barevných kuponků, na kterých je napsáno Dárek pro Vás. Jsem překvapena dalšími dárečky od sponzorů – kosmetika Sanoflore, italské těstoviny Maestrini, koření Ramdam, cottage Meggle, produkty Wasa, Ria a Bel, potítka Draps, musli Natura, kosmetika TianDE, energetický nápoj Inkospor, Aloe Vera, v předsálí máme možnost ochutnávky prémiových čajů, džusů Tropico, kávy Carraro, výborných likérů a pitný režim a ionotové nápoje zdarma po celou akci.

Jak už znám z předešlých akcí , tím to nekončí…, už u prezence nám bylo oznámeno, že si můžeme dopřát  zdarma masáže rukou, dostali jsme kupony na masáže zad a šíje, kadeřnické služby, líčení a čeká nás velký RAUT Biorestaurací  REBIO, zdravý obědJ  Kdo nestihl snídani nebo preferuje malou svačinku, byly zde připraveny Bifi drinky a jogurty Hollandia Karlovy Vary a výborné domácí koláčky J Že by pekla Zita ? J

Nechybí zde ani bohatá nabídka sportovního oblečení značek DRAPS – nová kolekce podzim – zima 2012, taneční oblečení Feel joy , Sister shop, sportovní prádlo a ponožky Babylon a jako bonus i dva stánečky se šperky . Budeme mít možnost obměnit šatník i styling. 

Táák..ranní rozcvičku kolem stánečků mám za sebou a už se těším na cvičení !!

Je půl desáté a Zita Svobodová, organizátorka akce nás všechny vítá úvodním slovem, představuje nám prezentéry a zahajuje sama svou první hodinu taneční - ,,TOP FUNTASTIC AEROBIC“. Její hodinu jsem si náramně užila, protože v jejím podání plného úsměvu a úžasných kreací si to prostě nejde neužít. Známé hitovky z rádií, současná pop – music a hvězdné trojité finále mne opravdu pobavilo po všech směrech, jak tanečně, tak lidsky.

A první krátká pauzička… na podiu jsou vítány modelky ..a probíhá kadeřnická show – zahájení proměny TX salonu Brno a vítáme známého kadeřníka Moniky Bagárové ze Super star – Michala Baču. 

 Další hodinu měl zahraniční host AntonTodorov, kterého jsem do této doby nikde na prezentačních akcích nepotkala. Byla jsem mile překvapená jeho oběma hodinami. První hodinu, měl založenou na stepech. Choreografie byla velice dobře poskládaná, na všech účastnicích bylo vidět, že si to užívají. Jeho druhá hodina pod názvem -,,DANCE MOVES EMOTION“ v jeho špičkovém provedení potěšila každého ze sálu. Anton působí velice skromně na podiu, přitom je to špičkový lektor, showman a bylo na něm vidět, že si to opravdu s námi užívá. Věřím, že se s ním ještě na akcích potkáme a již nyní se na něj moc těším ! 

Zajímavé cvičení bylo pod vedením Petra Dostála a Adély Kopsové         ,, DOUBLE CARDIO BODY COMPLETE“ , které bylo zaměřeno hlavně na posilování. Tato dvojice je perfektně sehraná, lekce je fyzicky náročná, ale také zábavná. Oživení bylo využitím gumiček a posilování břišních svalů… to potřebujeme J  

Tuhle pauzu vyplnila malá módní přehlídka nové kolekce podzim – zima 2012 českého výrobce sportovní  a volnočasové módy značky DRAPS. Devět zajímavých a barevných modelů bylo zpestřením pro chvíle oddechu a hlavně výherce poukázky na oblečení v hodnotě 1000 Kč obdržel jediný mužský návštěvník akce, který si tuto odměnu plně zasloužil za svoje skvělé taneční výkony.

   Ani jsem se nestihla převléct a už na podiu stála dle mého názoru jedna z nejlepších cvičitelek v České republice, charismatická Zuzana Švíková.  Její hodiny jsou vždy velmi dobře připraveny a překvapí nás pokaždé něčím novým. Lekce Zuzky mne doposud nikdy nezklamaly a vždy se těším na další. Zde měla taneční lekci pod názvem  -,,GLAND ,,SEXY“ DANCE a také -,,Postural Dynamics a Port de Bras“ kterou měla na závěr celé akce.Tyto hodiny byly opět nádherné, svěží, plné elegance a nápadů, Zuzka je prostě úžasná lektorka i bytost a v jejím podáním  to byla krásná a příjemná tečka sobotního dne.

Jako tradičně na závěr celého dne je losování vstupenek o ceny v tombole. Stoly se pod množstvími cen prohýbaly a řada z nás si odnášela opravdu hodnotné výhry. Mezi ně patřil i poukaz na zapůjčení auta značky RENAULT na víkend, lyžařský zájezd od CK Servisu Brno, vstupenky do divadla Bolka Polívky, volné vstupy na akce Podolí, ale i poukazy na sportovní a wellness víkendy.

Další překvapení… na cestu domů si do slunečného podvečera odnáším krásnou květinu, žlutou Gerberu a ještě sladkou tečku, zmrzlinu Algida.

Tato akce byla přesně to, co jsem očekávala a nabila mě další energii, inspirací a zážitkem. Určitě se těším na další akci, která bude podobná (skvěle organizovaná, výborní prezentéři, úžasná atmosféra) a určitě na ni dorazím. Takhle skvěle prožitou sobotu bych chtěla mít každý víkend!!!