Summer Night Zumba Show

O krok zpět

18. 08. 2012

Summer Night Zumba Show

SUMMER NIGHT LASER ZUMBA SHOW – Podolí 18. 8.2012

„ Léto je léto .. „ zpívá se v jedné známé písni a letní akci jsme nevynechali ani tentokrát. Připravili jsme pro vás SUMMER NIGHT ZUMBA SHOW – jednu velkou ZUMBA PARTY v záři světel a laserů, která má opakovaně velký úspěch.

Sobota 18.8., již pozdní večer, přesto se od 18.30 h scházely v hojném počtu všechny účastnice zumba party do sportovní haly v Podolí u Brna.

I přes tropické teploty a období prázdnin se sjelo z blízkých i velmi vzdálených míst přes 80 účastnic, aby si naplno užili tanec, zábavu, relax.

Prezence, hodnotné dárky hlavního partnera akce EUCERIN – opalovací krémy  pro každou účastnici a další pozornosti – produkty Racio, Farmax, Ria a Bel, tyčinky Corny a Corny NUTS, káva Dove Egberts, kuponky k vyzvednutí koření, těstovin a dalších dárečků… Krásný nový stánek s kořením RAMDAM, francouzská BIO kosmetika SANOFLORE. Dále pak INKOSPOR a měření diagnostiky těla, RACIO, DRAPS, kosmetika TianDE, zdravá výživa „ U MAJÍ „ , šperky, italské těstoviny MAESTRINI.

A hurá do haly, rezervovat si to nejlepší místečko na celý večer.

„ Nádhera ! Tolik stánků partnerů lemující halu, to jsme nečekali „ – znělo z úst překvapených žen.

Zárukou skvělé akce byly pozvaní lektoři, známí již z mnoha předchozích show, oblíbení, charismatičtí, temperamentní, schopni vytvořit atmosféru na podiu i v hale, zábavu, připraveni vtáhnout účastnice do dění v sále a dokonale vystřihnout zajímavé choreografie a líbivou hudbu.

První lekce patřila Martinovi Hybšovi z Litoměřic. Martin přijel nabitý energií po pobytu v Americe a bylo to znát. Jedna choreografie hezčí  než druhá , melodie uchvátily všechny na parketu a i přes teplotní rekordy v hale děvčata tančila naplno. Show vrcholila a Martin si přizval jako přídavek a překvapení na závěr Karolinu Matouškovou i další lektorku a s nimi  vytvořil úžasné trio, které dostalo ženy do varu.

Po krátké přestávce, občerstvení osvěžujícím koktejlem u našich Barmanů, ochutnávky produktů zdravé výživy RACIO, moštů a tyčinek zdravé výživy „ U Maji „, doplnění pitného režimu a koktejlů u stánku INKOSPOR, se pokračovalo.

Ivana GLITTER Sotolářová ve svém svítícím doplňku rozjela show ve velkém stylu. Řada známých i nových choreografií, burcující melodie a temperament vlastní této stálici podií nenechala nikoho stát v koutě. Ženy v průběhu lekce nadšeně výskaly a  odměnily Ivanu potleskem a projevy euforie. Tanec ve dvojicích na závěr byl tečkou za její výbornou hodinou.

Laserové efekty, světla, vše dohromady umocňovalo dokonalý zážitek z této večerní party .

Opět chvíle oddechu a poslední nákupy u prezentačních a prodejních stánků, káva u Barmanů, koktejly .. „ škoda, že je to tak krátké „ povzdechla si nejedna žena. Hezké chvíle a zážitky ubíhají velmi rychle a tak se není co divit, že závěr byl tu.

Elánem doslova sršícím se vyhoupl na podium VIKTOR VALÍK, který od první chvíle nešetřil nikoho z davu a když to byla třetí  hodina, vlil ženám do krve novou živou vodu a hala se otřásala v základech. I když únava byla znát, nikdo parket neopustil a z davu bylo slyšet úsměvné větičky „ Tak na Viktora bych klidně cvičila do rána,  i když už nemohu „ Viktor držel ženy svým projevem a tanečními pohyby na parketu jak přibité“. :-)

A nyní nastala chvíle pro závěrečnou show všech tří lektorů nazvanou RED HOT CHILLI TRIO a to že to byla velmi ostrá show, potvrdí každý a přídavek na závěr nemohl chybět.

Krásná práce :-) Jak bychom řekli – krásná práce všech tří lektorů,. Velké poděkování všem partnerům za podporu svými prezentačními stánky a dárky do tomboly, rovněž osvětlovači Milnu Mácovi a fotografovi Tomášovi Urbancovi, velké díky všem, co mají stále chuť navštěvovat naše akce nejenom v Podolí u Brna a váží i dalekou cestu, aby přispěli k úžasné atmosféře a byli s námi při tom..! Při krásné akci plné sportu, tance , zábavy a milých lidí včetně lektorů a celého organizačního týmu.

Srdečně Vás zveme na akce PODZIM 2012, které najdete na www.aerobiczita.cz

a rovněž 6. října , sportovní hala v Podolí u Brna – Žhavá se zumbou a svěží s REXONOU s exkluzivními hosty: Juan Manuel Garcia, Lucie Tvrdoňová, Petros Kubla, Ivana Sotolářová a Dana Mikesková.