Inspirace 4

O krok zpět

16. 06. 2012

Inspirace 4

INSPIRACE 4 se Zuzanou Švíkovou – Podolí u Brna 16.6.2012

V pořadí 4 INSPIRACE určená jak široké veřejnosti,tak lektorkám k obohacení zásoby cviků, choreografií a fitness novinek jiných běžných lekcí se konala v sobotu 16. června ve sportovní hale v Podolí u Brna. I přes tropické teploty se sjelo do sportovní haly kolem  stovky žen z celé ČR a SR, ze vzdálených míst jako je Česká Třebová, Hradec , Pardubice, Bratislava, Olomouc, aby si užily skvělé lekce s výbornou plzeňskou lektorkou Zuzkou Švíkovou.

Obvyklá prezence od 9 hodin, milé úsměvy všech, tradiční stánky partnerů s nabídkou svých služeb a produktů,  které lemovaly halu  již od rána. U prezence měla děvčata nejedno překvapení v podobě dárků od partnerů akce – hlavním parterem byla značka EUCERIN a každá účastnice obdržela opalovací krém, nebo krém po opalování, který přijde jistě v těchto letních měsících období dovolených vhod. Dále každá účastnice dostala italské těstoviny MAESTRINI  od našeho nového partnera akcí Těstovinová víla včetně nádherných dárkových košů plných těstovin v tombole. Dále doplňky stravy od našeho stálého partnera FARMAX, bylinný čaj Slimitin Woman značky MEGAFYT, vzorky vlasových přípravků LOREAL, intimní hygieny značky RIA a kosmetické tampony značky BEL, časopis DIETA od mediálního partnera.

Všichni již netrpělivě vyhlíželi hlavní hvězdu dne a to charismatickou, ale velmi skromnou Zuzku Švíkovou, která odstartovala  první lekci DANCE of GOLD. Temperamentní, energická, svěží, a strhující lekce a finále ve stylu vystoupení taneční skupiny Podolí bylo ohromujícím začátkem. V průběhu lekce se střídal jeden zajímavý prvek za druhým , osobitá  choreografie vlastní jen Zuzce a metodicky dokonalé učení. Finále se opakovalo snad více jak 6x

Teplota v hale stoupala, venku tropická 30 , ale vše bylo připraveno, aby se děvčata měla možnost o přestávce občerstvit. Možnost občerstvení kávou CARRARO, tyčinkami CORNY a CORNY NUTS, zdravou výživou RACIO, koktejly míchané Barmany z Brna a ochutnat Zelené potraviny a doplňky stravy. Pitný režim po celou dobu akce zajišťoval náš stálý partner akcí INKOSPOR včetně poradenství, ochutnávky tyčinek a proteinových a sacharidových  koktejlů . Dále měla děvčata možnost navštívit stánek s tibetskou kosmetikou tianDE, nechat si zdarma ošetřit ruce včetně masáže, vybrat si šperky Swarovski ( Daniela Boháčová) nakoupit sportovní a taneční oblečení značek LITEX, DRAPS, Feel  joy, Sister shop ( Tereza Vítová ),nově ponožky značky VoXX a sportovní  prádlo rozmanitých druhů a značek českých,  italských a rakouských nového partnera  BAYLON Blansko. Nově se na akci prezentoval partner NATUR HOUSE  Brno - Nová výchova ve výživě. A zdravá výživa  U MAJÍ,  Brno – Šlapanice, především s tyčinkami SLADSTAR pro zvláštní výživu.

Po přestávce ,oddechu a doplnění tekutin následovala druhá taneční lekce JAZZ DANCE, která  byla pro mnohé novinkou. Klasické učení aerobicu a choreografie vyústilo v pomalé, ladné,procítěné až baletní finále. Osobně mám tuto lekci velmi ráda a znám ji snad jen v podání Zuzky.

Finále si můžete užít jinak – více se ponořit do hudby, do vlastních prožitků,. citů  a tanec je více výrazový a osobní. Tak to vypadalo i v sále a ženy si užívaly ladnost svých pohybů, hudby a tancovaly jak na křídlech motýlích J Zuzka měla nádhernou choreografii, která přesně ladila s rytmem hudby , pasáže rychlejší i pomalejší byly provázány přesně s prvky aerobicu, jedním slovem DOKONALÉ !!!

Únava již byla již trošku znát, teploty opět povyskočily a tak přestávka, pitný režim, navštívit ještě stánky partnerů , chvíle na doplnění energie a znovu se vrhnout do poslední lekce.

Poslední lekce byla opět inspirační NOVINKOU a o to nám šlo. POSTURAL DYNAMICS. Obsahem lekce je posílení a protažení  hlavních svalových řetězců v lidském těle. Cílem je vytvořit efektivní globální cvičení. Svaly pracují synergicky a zaměřují se na získání lepší svalové práce.

Pohled na cvičenky byl velmi zajímavý. Prvky lekce náročné i méně, střídaly se v pomalém tempu a bylo vidět, že je hodina baví , zajímá a velmi se soustředily na práci svého těla a svalů. Lekce byla silová i protahující a na závěr zklidňující a velmi  inspirační pro lektory aerobicu a skupinových lekcí, kteří na závěr dne měli možnost konzultace se Zuzkou o metodice, školení a dalšího vzdělávání a této možnosti zcela využilyJ

To byl jeden z cílů INSPIRACE 4  - obohatit lektorky o  novinky ze světa fitness, nové prvky a choreografie, dozvědět se o možnosti školení , ale Inspirace je určená i široké veřejnosti, všem co mají rádi lekce jak taneční, tak posilovací.

Skvělé výkony, obdiv za výdrž, díky za atmosféru všem včetně partnerů, kteří nám akce podporují

Díky úžasné Zuzce Švíkové, která obohacuje naše akce nejen svými jedinečnými lekcemi, ale motivuje nás všechny k radosti z pohybu svým šarmem a lidským přístupem J

Bohatá tombola na závěr, rozloučení a sladká tečka na cestu domů – zmrzlina ALGIDA od našeho partnera.

Těšit se můžete na další pokračování INSPIRACI 5

Všem děkujeme a přejeme krásně prožité léto !!!