Sportujeme zvesela v Bystřici

O krok zpět

18. 05. 2012

Sportujeme zvesela v Bystřici

Sportovně – relaxační víkend v Bystřici nad Perštejnem 18.-20. května 2012

Sportujeme z vesela a večer hraje kapela

 

Nádherně prožitý víkend se skvělými lidmi, v pořadí již 9. Ženy si ho přijely užít na maximum a bylo to znát !!

Ženy příjížděly ze všech koutů republiky, aby strávily dny plné sportu a relaxace. Páteční prezence , ubytování a rezervace na aqua aerobic, stepy, masáže, kosmetiku, pedikúru, manikúru, lymfodrenáže… a již slunné počasí slibovalo skvělý víkend po všech stránkách. Zaplněna byla všechna ubytovací zařízení v Bystřici do jediného lůžka a velký víkend mohl začít. Po lehké večeři nasledovalo zahájení v hale a pak první lekce a to zumba – Ivana Sotolářová, dance aerobic Zita Svobodová a první hosté, tedy body komplete v podání Petra Dostála a Adély Kopsové a následný pilates s Alenou Malachovou. Každý si v pátek vybral lekce dle své chuti a zaměření, mezitím probíhal paralelně aquaerobic  s Magdou Mifkovou.

V sobotu již od ranních hodin 7.30 morning yoga, pak zumba. Hosté Milan Ondruš a Iva Mojžíšková předvedli úžasný Dance, dance, dance ve dvojicích. Byla to lekce nabitá nápady a humorem… Housse Moves, Fat Barner. Viktor Valík host na lekci Zumby, Petr a Adéla Kick box, mezi tím stepy se Simonou Vlachovou, zumba s Ivanou, aquaerobic a aquazumba s Magdou, dále pak pomalé formy s Alenovou Malchovou ( bodybalance, power strech, joga), večer břišní tance, aerobic class, účastnice nevěděly co dříve a hala byla stále plná žen. Atmosféra výborná, hala bouřila nadšením a potleskem …

Během sobotního dne dostávaly ženy nádherné dárky od partnerů  akce, krásné a hodnotné balíčky produktů hlavního partnera UNILEVER a značky DOVE  a další pozornosti od našich významných partnerů-  Farmax, Dr. Oetker, Curaprox, časopisy Dieta, čaje Megafyt, vzorky Loreal, produkty Bonavita. Kdo odpočíval měl připravenu možnost navštívit stánky partnerů. Představily se nám NOVINKY :

Novinka – italské  těstoviny Maestri a dekorace z těstovin – těstovinová víla

Kosmetika – Novinka -  TianDE – zdraví a krása z Tibetu,  zdarma masáže rukou a peeling

Stánky s občerstvením – WASA, Meggle , Bonduelle, Corny tyčinky, Barmani a koktejly, káva Carraro

INKOSPOR – pitný režim zdarma po celou dobu akce, výživové poradenství, ochutnávka koktejlů a tyčinek

RACIO - produkty zdravé výživy

RIA a BEL – produkty intimní hygieny a odličovací přípravky

Mary Kay –líčení a poradenství

Pure Skin Care – přírodní kosmetika

LITEX, DRAPS, Fee joy – sportovní  móda, oblečení na zumbu, tanec, volný čas

LUFI , GINA – spodní prádlo

MIPON – ponožky z Moravského krasu

Aneta shop – přírodní kosmetika a wellness produkty

LOREAL – úpravy účesů, kadeřnické služby a prodej produktů

Večerní program patřil již tradičně grilování se živou hudbou a zasloužený relax v podobě zábavy byl pro ženy jistě velkou odměnou za jejich úžasné sportovní celodenní výkony.

Neděle byla ve znamení dopoledního programu – opět všechny druhy cvičení pomalé formy, zumba, aerobic, body form a závěrečné GOOD BY BYSTŘICE v podání všech lektorek. Pak už se všechny účastnice loučí a odcházejí na zasloužený oběd před cestou domů. Řadu z nich čeká daleká cesta, ale spokojené a usměvavé tváře jsou odměnou pro organizátory a všechny lektory i pro všechny pracovníky v Bystřici, kteří se o ně s láskou a pečlivostí, doslova rodinnou starostlivostí, starají a vaří po celý víkend výborná energická jídla včetně milé obsluhy.

Děkujeme všem  a těšíme se na 10. Jubilejní TOP TEN POBYT 19.-21. října  2012. 

 

 

Okénko z dopisů účastnic:

Dobrý den Zito,
 moc děkuji za úžasný relax. Bylo to super. Příště ještě víc peněz na
nákupy.
Ještě jednou díky Jana Čtvrtníčková

----------------------------------------------

Dobrý den paní Zito,píši trošku pozdě, ale chtěla jsem Vám poděkovat za super akci a hlavně,že jste myslela i na moji kamarádku, která měla bezlepkovou stravu. Byly jsme moc spokojeni.Určitě pojedeme s Vámi i příště a to i nejen proto,že kamoška vyhrála další pobyt. S pozdravem

Petra Procházková

-----------------------------------------------

Dobrý den,

posíláme Vám i celému Vašemu týmu, který se o nás tak nádherně staral po celou dobu pobytu v Bystřici, spoustu sluníčkových pozdravů a ještě jednou moc děkujeme za úžasný víkend!!! Jste jedineční!!! Moc bychom Vás chtěly poprosit o rezervaci na 10.ročník v říjnu 2012. Pokud by to bylo jen trošičku možné, tak bychom si chtěly zarezervovat pokoj ve Sporthotelu. Snad to ještě půjde.

Ještě jednou moc děkujeme a zdravíme ze Šumperka. Pavlína Vágnerová, Michaela Mrkosová a Martina Švecová.