Litex Aerobic Show 3

O krok zpět

12. 05. 2012

Litex Aerobic Show 3

LITEX AEROBIC SHOW 3 – móda , pohyb , zdraví, k české kráse ladí …

již od pátečního večera se městská hala v Litomyšli připravovala na velkou prestižní akci, která se stává v Litomyšli již tradiční a velmi oblíbenou pro svou jedinečnou atmosférou, bohatý program, špičkové lektory, rozmanitost cvičebních lekcí a celý doprovodný servis. Akce je vyhledávána všemi, co mají rádi nenásilné spojení pohybu, relaxace a zábavy. Sjely se na ni účastnice z celé republiky i ze Slovenska, akce byla již dlouho před zahájením zcela vyprodána.

Již potřetí se konal LITEX aerobic show – nabitý den se skvělými lektory, doprovodným programem, partnerskými stánky s nabídkou služeb a produktů a to vše korunováno a provázeno slovem charismatického herce a moderátora Miroslava Šimůnka. V 8.15 h se hala otevřela a vítala proudící davy. I přes mírný deštík se ženy usmívaly a bylo vidět, že si přijely akci náležitě užít. U prezence obdržela každá žena dárkové tašky s produkty od partnerů. Plocha haly se plnila jedno místo za druhým, až si málem nebylo kam stoupnout. Halu lemovaly stánky partnerů, ženy se objednávaly na masáže, kadeřnické služby, líčení, novinkou bylo bělení zubů.

Hlavními partnery akce jsou  RELAX AEROBIC FITNESS Zity Svobodové Brno a CK CAPRO.

Velké poděkování patří firmám, které věnují všem účastníkům hodnotné dárky a jsou to: Wilkinson , Yves Rocher, Dolce Gusto, Rexona

Zdravou snídani Vám poskytla Choceňská mlékárna a doplnění energie po celý den, tyčinkami Corny Linea,  Big Corny a Corny NUTS.

Dalším partnerům děkujeme za produkty , které věnovaly ženám u příležitosti této akce a za bohatou tombolu : Škoda Auto, Babylon Liberec, Kettler, Exim Tours,  X parfémy,New Balance, hotel APLAUS, 4PM, FARMAX, Dr. OETKER.

Mediálními partnery akce jsou:  LOOK magazín, časopis Dieta a  aerobikový server  aerobic.cz.

Po celou dobu akce zajišťuje pitný režim INKOSPOR - ionotové nápoje, tyčinky, ochutnávky koktejlů a poradenství po celou dobu akce zdarma

Káva po celý den zdarma -na stánku NESCAFÉ DOLCE GUSTO

Tropico – džusy bez konzervantů - ochutnávka po celý den a prodej

ADRENALIN – míchané nápoje, koktejly, energy drinky, také občerstvení jogurty s ovocem

WASA – produkty zdravé výživy

RIA a BEL – dámská hygiena a odličovací přípravky – prodej produktů

Bonduelle  - sterilizovaná zelenina, prodej a ochutnávky

ESSA - konzervované a sterilované ovoce, zelenina, ryby

PICKWICK - lahodné ovocné čaje

L´oreal – TX SALON z Brna s týmem kadeřnic a odborníků - byli připraveni poradit a přímo na místě upravit účes

DERMIC – bělení zubů za exkluzivní cenu

Mary Kay - kosmetické poradenství, péče o pleť, líčení…

Masáže -  Iveta Kolářová

V 9.30 přivítal všechny přítomné Mirek Šimůnek a představoval na podiu  jednotlivé prezentéry. První lekci zahájila  všemi oblíbená charismatická a výborná lektorka z Plzně Zuzana Švíková. Nasazení a pozitivní energie sršící ze Zuzky se nedá popsat. Její Modern Woman dancing strhl všechny přítomné k nevídaným výkonům. Hala bouřila nadšení a potleskem. Finále se opakovalo několikrát za sebou.

Zuzka se představila ve druhé lekci společně s Richardem Hovorkou. Posilování s gumičkami i bez bylo náročné, výživné a účastnice dřely, ale úsměvy na tvářích jim zůstávaly, bylo vidět, že si lekci užívají i přes náročné silové cviky.

Oblíbený HIT ZUMBA –Jana Uhlířová a Lucie Tvrdoňová zářily na podiu a svým temperamentem, tancem a živočišností připravily přítomným žhavou  show a rozpálily těla na maximum a zvuku burcujících latinsko – amerických rytmů. Zumbááááááááááááááá!

Po skončení lekce byla lektorkami vyhlášena „ NEJ - nejtemperamentnější„ tanečnice, která si užívala tuto hodinu na maximum a obdržela vstupenku na akci 2. června Wellness Corny Maraton v O2 aréně v Praze s Beto Perezem.

Latinské rytmy střídaly songy 80 a 90 let – DISCO AEROBIC a organizátorka celé akce Zita Svobodová. Známé songy Sandra, Cher, DJ Bobo – ženy nejen tančily, ale zpívaly si tyhle hitovky… dynamická a taneční lekce, maximální nasazení a bublající atmosféra v hale, jakou známé v provedení této lektorky a skvělé finále uspokojilo řadu dance aerobicových nadšenců.

Každá lekce, jiná, osobitá, originální , tak by se dal popsal program Litex aerobic show. Nebylo tomu jinak i s Milanem Ondrušem, lektorem z Bratislavy. HOUSSE MOVES v jeho podání je zážitek, Milan je čerstvým vítězem FACE CZECH TALENT 2012, na Litex akci přijel z Rimini a předvedl profesionální výkon v Housse moves „ Made in Litomyšl“.

Chvíle oddechu a je to znovu ZUMBA a double ZUMBA. Nádherná a sladěná dvojice Lucie Tvrdoňová a Martin Hybš , výborná hodina Drive DOUBLE show. Tito dva tanečníci byly ladní, krásní, symbióza na podiu … plná hala s nimi tančila a bavila se.

Zklidňující hodina přišla všem vhod. Lady Fitness joga a lektory z Brna Alena Malachová a Eva Vajnrajchová krásně uvolnily a protáhly zcela jistě unavené svaly žen a hala se ponořila do klidného, odpočinkového naladění.

Následovala tombola a hlavní výhry. Předání hlavní ceny ze soutěže na  www.litex.cz kde hlavním partnerem je firma KETTLER. Hlavní cenou byl crossový trenažér RIVO P německé značky KETTLER v hodnotě 14 000 Kč. Výhradním dovozcem značky KETTLER do České republiky je firma LIFEsport, za kterou cenu předala paní Milada Marešová.

Až do pozdní hodiny - do 17.30 bylo stále plno a ženy  zažívaly strávený den, emoce a dojmy, přebíraly nádherné výhry v tombole, nadšení a štěstí z dárků a výher bylo znát. Jiné se ještě na odchod domů zkrášlovaly , líčily, foukaly vlasy, aby zážitek z celé dne byl naprosto dokonalý.

Pak už jen loučení z úst moderátora  a závěrečné slovo hlavní organizátory – poděkování a přání šťastné cesty domů s příslibem setkání na dalším ročníku LITEX AEROBIC SHOW 4 a to 3.11.2012 opět zde v Městské hale v Litomyšli, za přítomnosti Mirka Šimůnka a zahraniční účasti lektora z Maďarska Balasze Fuzessy, nebude chybět Zuzka Švíková , lekce zumby a mnoho dalšího .. nechte se překvapit.