Night Laser Zumba Show

O krok zpět

14. 04. 2012

Night Laser Zumba Show

NIGHT LASER ZUMBA SHOW 

I když v sobotu 14.dubna bylo venku ještě denní světlo, přípravy v hale na Noční Laser Zumba show vrcholily – zatemnění oken, světla, instalace laserů, stánky partnerů, příprava prezence a dárků partnerů… Před 17 h se již proudy žen blížily k hale, nadšení  energie z nich šla již u prezence, bylo vidět, že se na Noční show velmi těšily, pro některé to byl první zážitek, mnohé však byly na této akci ve sportovní hale v Podolí již několikrát. Atmosféra při záři nočních světel a temperamentu rytmické hudby je velkým zážitkem. Kolem 130 žen z celé republiky a ze vzdálených míst včetně Prahy zaplnilo o půl šesté veškeré vyhrazené prostory a užívaly si doprovodného servisu partnerů – kávy Carrao, koktejlů našich Barmanů, občerstvení zdravých produktů Wasa a možnost zakoupení oblečení na Zumbu a značek Draps a Feel joy .

U prezence nechyběly jako tradičně dárky a pozornosti partnerů akce : Farmax, Dr,. Oetker, Bel a Ria, tyčinky Corny a Corny Nuts, čaje Megafyt, produkty WASA, L´oreal. Pitný režim zdarma po celou dobu akce zajistil náš stálý partner INKOSPOR.

Hala se zaplnila do posledního místa, přítmí a nádherně  nasvícené podium dělalo své, ženy netrpělivě očekávaly zahájení. V 18 h zahájilo celou akci velmi zajímavé a poutavé vystoupení s ukázkou POLE DANCE  institutu Blanka z Brna. Pro mnohé to byla novinka a bylo vidět, že vystoupení je zaujalo, děvčata odměnila i v průběhu nadšeným potleskem. Netradiční a nové - tak by se dalo vystoupení zhodnotit a současně vneslo výbornou náladu do první lekce.

Tornádo Lů – Zumba explosion  a Ivana Sotolářová. Stálice podií našich akcí, vyhledávaná a  velmi oblíbená lektorka pro svoji přirozenost , komunikaci, kontakt s publikem, charisma, nápadité choreografie. Ivana umí strhnout dav, umí reagovat na klientelu, rozdávat radost z tance a pohybu a to vše přenést na účastnice. Ony ji za to odměnily hlasitým projevem nadšení a euforie a první rozjezd byl a skutečně exploze.

Efekty světel a laserů umocňovaly zážitek a hala doslova praskala ve švech přívalem energie.

Po krátce přestávce a doplnění pitného režimu se již připravoval Půlnoční jezdec Hurikán Michal Šubr. Lekce s názvem Night Crazy Rodeo byla skutečně parádní jízda. Michal je znám svým originálním vystupováním, nespoutanou živelnou povahou a živočišností. Vše dává od srdce lidem , cvičí pro ně až do posledního dechu. Projev Michala opravdu byl velkým show, nechyběl ani originální doplněk - klobouk. Rozjel to nevídaným způsobem a nepřipustil, aby si některá účastnice šla sednout – tak dokáže zaujmout a držet všechny na tanečním parketu, ženy doslova pod vedením Michala „ řádily“.

Po nutné chvíli oddechu se jde se do finále. Třetí lekce – Latino Laser Lights a Kočicí žena – Karolina Matoušková z Brna. Na akci byla v Podolí podruhé a závěr patřil latinským rytmům v pravém slova smyslu. Lekce byla dynamická, taneční, již volnější a ladná.Krásné pohyby lektorky i přítomných dam, které se vlnily na parket, byly podívanou a skvělou tečkou na závěr.

Všichni lektoři dali maximum do svých lekcí,. Každý  z nich byl jiný, osobitý, originální svým projevem, choreografií i hudbou, každá lekce byla naprosto odlišná a proto akce sklidila u přítomných účastnic velký úspěch. Na tvářích žen bylo vidět velké uspokojení, štěstí, úsměvy a radost.

Tím ještě rozdávání příjemných zážitků nekončilo. Karolina zajistila a sama vylosovala 2 šťastné výherkyně, které obdržely v tombole vstupenku v hodnotě 1000 Kč na WELLNESS CORNY MARATON v Praze  2. června 2012, kde hlavní hvězdou je zakladatel zumby Beto Perez. Tombola pokračovala štědrými dárky našich partnerů včetně poukazu na volné vstupy na všechny zumba  akce v roce 2012.

Na závěr už jen rozloučení a příslib dalšího shledání na prázdninové

Night Zumba show 18.srpna opět ve sportovní hale v Podolí.