Wellness beauty víkend v Rožnově pod Radhoštěm

O krok zpět

23. 03. 2012

Wellness beauty víkend v Rožnově pod Radhoštěm

Wellness beauty weekend

hotel Energetic**** Rožnov pod Radhoštěm

 

Kalendář prvním jarním dnem oficiálně potvrdil začátek jara. Nejkrásnější jaro bývá v přírodě a v klínu hor. Proto se do nového wellness hotelu v Rožnově sjížděly ženy ze všech koutů republiky již od časného pátečního rána. Příjemné prostředí hotelu Energetic jim poskytlo a otevřelo svou štědrou náruč prožitkového wellness pobytu.

Po krátkém úvodním zahájení obdržela každá účastnice hodnotné dárky a to balíček produktů značky DOVE (věnovala společnost UNILEVER), dále produkty- směsi na pečení  Dr.Oetker, BIO čaje různých druhů Megafyt, produkty zdravé výživy Racio, doplňky stravy pastilky Farmax, kosmetické vzorky MARY KAY, produkty značky BEL a RIA, doplnění energie tyčinkami CORNY a novinkou CORNY NUTS, vlasové přípravky značky LOREAL,časopisy mediálního partnera DIETA. O pitný režim se postaral náš partner INKOSPOR.

Cvičení ve třech sálech i v bazénu probíhalo paralelně od pátečního odpoledne až do nedělního oběda. Lekce taneční, zumbové, body mind i posilovací s bosu, aqua aerobic, aquazumba. Mimo cvičení, byl volný vstup do hotelového bazénu, vířivky a finské sauny.

Pro zájemce byl součástí pobytu páteční zábavný večer na téma Komunikace mezi mužem a ženou aneb Jak z té kaše ven a sobotní návštěva výrobny exkluzivních svíček Unipar spojená s exkurzí a možností nákupu. Samozřejmě byly přítomny partnerské stánky a to v sobotu od 10.30 do 16hodin ve velkém sále : Na ženy zde čekala ochutnávka a prodej produktů RACIO, prodej sportovního  a volnočasového oblečení značek DRAPS, LITEX, Feel – joy, líčení, poradenství  a prodej kosmetiky MARY KAY, prodej přírodní kosmetiky ANETA shop, prodej sportovních ponožek značky MIPON, prodej spodního prádla značek GINA a LUFI, kadeřnické služby,  poradenství a prodej produktů značky LOREAL, ošetření nehtů, P-shine, modeláž a dekorativní lakování -  nehtové studio PAINT ART. Osvěžením byl stánek s prodejem hutního Vizovického skla.

Sobotní večer v sobě skrýval mnoho očekávání, vždyť stylová valašská chalupa Kordulka stojící přímo naproti hotelu, žila přípravami již od rána. V 18h se Kordulka otevřela a ženy vítal personál ve valašských krojích. Výzdoba i interiér všechny nadchnul. Byl návratem do minulého století na Valašsku. Bohatý a originální raut - předkrmy, valašské speciality, dezerty… Na stolech svítily svíčky a večeře, či spíše hostina začala. 

Po skončení proběhla bohatá tombola a řada šťastných výherkyň si odnášela krásné a hodnotné dárky od partnerů akce. Děkujeme všem, co naše akce podporují.

Od 21 hodin byla připravena živá hudba - skvělý hudebník, zpěvák a bavič Zbyněk Terner. Veselá stylová zábava probíhala nerušeně do pozdních nočních hodin.

Stejně jak předchozí dva dny, i neděle příjemně uplynula cvičením, procedurami a výlety do okolí a po poledni opouštěly spokojené a zrelaxované ženy tento jarní valašský ráj.