Trhák 2 aneb Staré songy nerezaví

O krok zpět

10. 03. 2012

Trhák 2 aneb Staré songy nerezaví

TRHÁK 2 aneb Staré songy nerezaví

 

Jarní sobotní rána v Podolí bývají chladná, nikoli však srdce a odhodlání žen pravidelně směřujících k hale v Podolí na chvalně známé sportovně relaxační soboty. I březnové ráno desátého dne v měsíci bylo v tom ohledu hodně podobné, snad jen s tím rozdílem, že ženy ze vzdálenějších koutů ČR a ze SK dorazily již před 8.30. Jak se ukázalo, kdo si pospíšil, měl výhodu, protože u prezence se záhy začala tvořit dlouhá fronta a více než 150 žen kontinuálně proudilo od prezence s mohutnými taškami pozorností od sponzorů do šaten, předsálí a do haly. V 9h se již zdálo, že je plocha haly do posledního místečka pokryta ručníky a lahvemi a přesto přicházely ještě další ženy.

9.30 odstartovala paní Zita Svobodová všemi očekávaný Trhák 2. Jako první byla vyhodnocena internetová soutěž o nejzajímavější originální recept, kde jednou ze surovin byl Wasa křehký chléb. Odborná porota odměnila místo tří dokonce pět zajímavých sladkých i slaných receptů a výherkyně si z pódia odnášely tašky plné Wasa dobrůtek.

První hodina patřila toho dne Zitě Svobodové. Zajímavý byl pohled do řad žen. Lekce dance aerobicu „Disco Day Fever pro náročné“ byla vedena s humorem, elegancí a lehkostí a obsahovala jednodušší varianty, tedy ve výsledku tančily všechny ženy na ploše ve věku od 10ti do věku přesahujícího 60let, což je opravdu hodno obdivu a to jak ženám, tak úžasné lektorce.

Závěrečné vyvrcholení taneční horečky patřilo 3D diskotékové kreaci v podání Zity, Simony a Ivany v kostýmech a parukách věrně imitující léta diskoték na známé melodie z muzikálu Pomáda. Bouřlivý aplaus odměnil tuto netradiční show.

Simona Vlachová je v Podolí jednou ze stálic a její body form si ženy opravdu s vervou a zápalem užívají. Simona odvedla kvalitní náročnou hodinu ke spokojenosti všech.

Zuzanu Švíkovou lze právem považovat za „rodinné stříbro“ akcí v Podolí. Ani tentokrát Zuzana nenechala nikoho na pochybách o tom, že je úžasná tanečnice, prezentérka a člověk, který umí nasát atmosféru a vyšít svou hodinu ženám v hale přímo na tělo. Zajímavě plasticky ženská taneční sestava všechny nadchla.

Po Zuzaně následovala hodina, na kterou se ženy těšily – premiérová novinka: Petr Dostál a Adéla Kopsová ve dvojité porci ADK Mix Core Exercise. Petr je charismatický muž, který umí a Adéla dodala celé této lekci ještě jinou šťávu a rozměr. Mnoho žen dřelo už jen proto, že Adéla na pódiu precizně dokreslovala a odcvičila Petrovu propracovanou hodinu od samého začátku až do finálního protažení.

Dvojitá dávka posilování žádala odpočinek a ten nanejvýš vhodně zaplnila módní mini přehlídka svatebních a společenských šatů ze svatebního salonu Ráj šatů ve Slavkově u Brna. Jako barevní motýli se vznášely modelky nad parketem haly a ženy vydechly, načerpaly novou stylovou inspiraci pro rok 2012.

Hodiny neúprosně odměřovaly čas a na pódium vyskočil usměvavý host ze SK Milan Ondruš. Housse Moves nepatří mezi taneční styly, na které jsou ženy běžně zvyklé, ale bylo vidět, že i v Brně má Milan mnoho nadšených příznivců. Ti ostatní za ním přijeli dokonce z různých koutů Slovenska. Nelehká a klatě rychlá sestava patřila těm nejvytrvalejším. Nicméně i ty ženy, které po 4hodinách cvičení stačily Milanovy brilantní krokové pasáže už jen sledovat, podporovaly ostatní ženy na parketu povzbuzováním a potleskem. Na závěrečné Port de bras se hala opět zaplnila a rozloučila se s Milanem vděčným potleskem.

I když bylo již po plánovaném čase, kdy měla akce končit, následovala ještě štědrá tombola s hodnotnými cenami od partnerů a hlavní cenou: zapůjčením vozu značky Renault na 3 dny od partnera akce Opportunity, s.r.o. Brno- Líšeň, slavnostní večeře v síti luxusních restaurací Valoria, Party servis, poukaz na večeři do biorestaurace REBIO v Brně, poukaz na víkendový pobyt v Bystřici nad Perštejnem v hodnotě 2000 Kč, poukaz na volný vstup na všechny aerobic akce v roce 2012 pořádané v Podolí u Brna, vstupenky do Divadla Bolka Polívky, poukazy na zapůjčení svatebních šatů do salonu Svatební ráj ve Slavkově u Brna.

Nejenom tito partneři podpořili akci, ale poděkování patří všem, kteří přispívají k profesionalitě a dokonalému zázemí a servisu, věnovaly každé účastnici produkty ze svého portfolia a dárky do tomboly a mediálním partnerů za skvělou spolupráci a promotion k akcím: aerobic.cz .časopis Fitstyl a Dieta

Dále patří náš dík:

BEL - doplňkové produkty pro moderní odličování a čištění pleti

RIA – dámská intimní hygiena

REXONA -antiperspirantů pro ženy i pro muže

CORNY - cereální tyčinky, které rychle dodají energii a skvěle chutnají.

WASA-křehký chřupavý chléb a další pekárenské výrobky

Meggle -mléčné speciality pro každodenní i slavnostní stolování.

Bonduelle -mražená a sterilovaná zelenina a zeleninové směsi

Hollandia – mléčné výrobky

Farmax - přední český výrobce generických léčiv a doplňků stravy

Megafyt –bylinné čaje 

Bonavita – výrobky racionální výživy

Dr.Oetker-výrobcea a
dodavatel přísad na pečení, směsí na pečení, dezertů, müsli

INKOSPOR – sportovní výživa

ADRENALIN DRINK – energetické nápoje

YVES ROCHER –  Francouzská rostlinná kosmetika nabízí výrobky z
péče o obličej, o tělo, dámské i pánské parfémy, líčení a zeštíhlovací přípravky

Tropico – 100 % džusy bez konzervantů

Carraro Café-  svět silné vůně, jemné a sladké chuti.

AloeVera- přírodní nápoj bez přidaného cukru s kousky dužiny Aloe Vera.

Loreal a TX salon ÚVOZ Brno – kadeřnické služby, poradenství  

MARY KAY –péče o pleť  a tělo, dekorativní kosmetika a parfémy

MIPON – ponožky z Moravského krasu

Pure Skin Care –minerální dekorativní kosmetika,přírodní biokosmetika,přírodní biobalzámy na rty

LITEX – přední český výrobce sportovní a elegantní módy

GIGA SPORT –vše potřebné pro sport

FEEL JOY –taneční a fitness oblečení

DRAPS-český výrobce sportovní a volnočasové módy

Velké díky celému týmu, co se na akci podílel a stojí za jejím úspěchem včetně grafiků,správce webu a fotografa Tomáše Urbance J

 

Po dni plném zážitků se příjemně unavené ženy jen nerady loučily s podolskou halou. Na šťastnou cestu domů ještě každá dostala do ruky květináč s hyacintem před rozkvětem.

Těšíme se na vás a srdečně zveme na další sportovní akci, tentokrát do Městské haly v Litomyšli 12. května na LITEX AEROBIC SHOW 3. Opět se zde setkáte se Zuzkou Švíkovou, Milan Ondrušem, a dalšími skvělými lektory, připraven je doprovodný program, dárky pro účastnice a bohatá tombola. Akcí provází známý herec Miroslav Šimůnek.