Rozhovor s Milanem Ondrušem

O krok zpět

07. 03. 2012

Rozhovor s Milanem Ondrušem

1. Napsal jsi o sobě, že „rád lidi dobíjíš“ čím nebo jak se dobíjí Milan Ondruš osobně?

Cim sa dobijam? No v prvom rade ma dobíja moja priateľka, ktorá mi vo všetkom pomáha a tlači ma dopredu. Ďalej sú to klienti, ktorí mi dodávajú energiu a  tým pádom ma posúvajú vpred. Keď vidím spokojnosť na ich tvárach je to ten najlepší náboj energie.

 

2. V nápovědníku aerobicu.cz jsi použil jako své motto kousek nádherného citátu :

„Chci mít odvahu měnit věci, které měnit mohu“, ta celá věta zní asi takto: „ Bože, dej mi sílu měnit věci, které měnit lze, dej mi trpělivost smířit se s věcmi, které změnit nelze a dej, abych mezi nimi byl schopen rozlišovat.

Ptám se, Co jste v poslední době změnil ve svém životě? A s čím jste se smířil?

Čo som zmenil vo svojom živote? Predovšetkým som začal chodiť na anglicky kurz a veľmi ma to baví. Angličtinu potrebujem k mojej práci ako soľ. Spravil som si licenciu A s Juliom Papim a pochopil ďalšie veci ohľadom aerobiku . Človek sa má stále čo učiť.

A s čim som sa zmieril? Asi s tým, že pre túto prácu som sa narodil a že som dostal dar robiť ľudí šťastnými.

 

 

3. Mezi tvoje záliby patří tenis. Vzal bys místo kondičního trenéra u Novaka Djokoviče?

Určite!!!! Noel (prezývka Djokovica) je príklad toho, že keď si niečo veľmi prajete a túžite po tom, tak sa Vám to splní. Zlepšil podanie a hlavne je na tom lepšie po psychickej stránke. To je dôvod prečo je lepší od ostatných.

 

 

4. Na pódiu i mimo něj často zaujmeš neotřelým stylem oblékání a vtipně elegantními doplňky. Kam na ty nápady chodíš? To ty sám nebo…? Kdo tě obléká?

Na tuto otázku mám jednoznačnú odpoveď! Moja priateľka. Pomáha mi ako v civilnom tak aj v inštruktorskom obliekaní. Veľmi ju to baví a keď spolu vkročíme do obchodov, málokedy sa stane, že odídeme bez nejakej maličkosti. Ďalšia vec je tá, že chcem byt vždy iný ako ostatní, a práve preto volím takéto  oblečenie