Vá...noční zumba 2

O krok zpět

11. 12. 2011

Vá...noční zumba 2

Vánoční noční ZUMBA Show 11.12.2011 – Podolí u Brna

Nedělní podvečer 11. prosince byl ve sportovní hale v  Podolí již tradičně ve znamení zumby. Poslední letošní ZUMBA akce v roku 2011 nesla výstižný a přiléhavý název

Vá…noční zumba show 2.

Obliba akcí v záři nočních světel stoupla tak, že organizátoři týmu paní Svobodové pružně reagovali na četná přání a dopisy žen a pozvali je i v tomto předvánočním čase na 3 hodinovou taneční „noční“ show.

U prezence samozřejmě nechyběly dárky partnerů –Bio čaj od společnosti MEGAFYT, Jahodový Krtek od Dr.Oetkera, produkty dámské hygieny značky RIA  a BEL, něco malého na občerstvení z produktů RACIO, vlasové přípravky LOREAL , doplňky stravy od společnosti FARMAX , časopisy DIETA, Fitstyl a PULS, slevové poukázky na nákup do sítí Giga sport, Yves Rocher atd. Pro zahřátí byl na úvod připraven vánoční punč od našich Barmanů a výborná káva Carraro. O pitný režim se po celou dobu akce jako vždy pečlivě postaral partner INKOSPOR.

Úderem 18.hodiny se hala ponořila do posvátné černé vánoční tmy. Jen nasvícené a vkusně adventně přizdobené pódium plus stůl s přichystanou bohatou tombolou dávaly tušit, že se tu něco bude dít.

Ženy v zaplněné hale nadšeně očekávaly, co bude. A bylo. Po krátkém úvodním představení lektorů, kteří pravidelně cvičí v neděli v Podolí (jmenovitě Ivana Sotolářová, Martin Vojtko a Monika Horáková) se první lekce opravdu novátorsky ujala Ivana. Na pódium vtrhla dynamická paní Santa Clausová, která by vánoční fofr klidně zvládla bez Santy, saní i soba Rudolfa. Působila opravdu stylově a ženy neskrývaly nadšení a obdiv. Samozřejmě to bylo na přídavek a energie sršela ze všech koutů.

Pak už Ivanu vystřídal Santa muž – Martin. Je dobře, že mu santovskou funkci zapůjčili jen dočasně na jeden nedělní večer, jinak by při jeho tanečním temperamentu roztály i ledy na severním pólu.

Pohádkový Mrazík Monika svižně zvýšila ženám tepovou frekvenci do té míry, že by zmrznutí v ruské zimě na Sibiři jistě nehrozilo.

Světelné a kouřové efekty zajímavě doplňovaly show všech prezentérů.

Závěrečná Tříkrálová show všech tří lektorů byla zcela nepopsatelným zážitkem. Tančilo se na podiu, tančilo se v sále, tančilo se i v šatnách a předsálí, jako by to nebyla poslední ZUMBA akce v Podolí , ale poslední ZUMBA vůbec. Cílem bylo žít a užít si každý tón hudby,každý krok a pohyb, vždyť další ZUMBA bude až v lednuJ

Tombola na závěr a krásné vánoční dárky od partnerů akce naladily ženy ještě víc do pozitivní vibrace. Ve 21 h se pak všichni rozjeli do svých domovů navýsost spokojeni, sice příjemně unaveni, ale radostně naladěni a připraveni čelit předvánočním přípravám a stresům J

 

Tým Zity Svobodové děkuje všem ženám, které si umí udělat čas pro tanec, cvičení i relax, za jejich trvalou přízeň

a s přáním "Buďte fit celý rok 2012" se těší na další společná setkání na tanečním parketu v roce 2012.