Energie v pohybu 3

O krok zpět

24. 11. 2011

Energie v pohybu 3

V neděli 19.11. proběhlo v Olešnici již tradiční a velmi oblíbené sportovní odpoledne:

ENERGIE V POHYBU 3

 

Nejlepším komentářem jsou ohlasy těch žen, které „byly při tom“.

Nahlédněme do okénka z jejich dopisů:

 

 

Byly jsme s holkama nadšené z celé akce, která se vydařila výborně. Moc děkujeme za její  zorganizování! Jen matně si dokážu představit, kolik práce a času na tom strávíte. Klobouk dolů:-) 
Byly jsme rády i za možnost nákupu oblečení. Dáreček na uvítanou nás taky moc potěšil!:-)
Nicméně dlouho jsme zvažovaly jestli jít na hodinu jednu, dvě nebo tři. Vyhrála třetí možnost a díky dobře sestaveným hodinám jsme nakonec zvládly všechny lekce levou zadní. První hodina byla makačka jak na tělo, tak na hlavu:-) . Však sama víte.  Ve finále jsme se ale díky super vedení naučily celou sestavu a téměř všechny kroky poctivě odcvičily.  Cvičení s míči bylo pro mne příjemnou změnou. No zkrátka a dobře  cvičení mělo to jiskru a náboj.
Druhá hodina byla zdánlivě lehčí na provedení sestavy,  naše svaly však dostaly o to více zabrat! Nezbylo nám než zatnout zuby a dotáhnout sérii posilovacích cviků, které přecvičovala sympatická cvičitelka, až do konce. Pomalu, ale jistě nám ubývalo sil a my už se těšily na protažení a relaxaci, která  přišla  a stála opravdu za to! 
Relaxace ,,tmou" byla úžasnou odměnou za tu dřinu, kterou jsme vytrpěly:-) .
Poslední hodina zumby byla skvělá a na ni jsme se popravdě těšily nejvíce, jelikož nás zumba strašně baví. Bylo to super! Energické, zábavné a přitom elegantní a bláznivé.
Vyblbly jsme se zas na dlouho, to mi věřte.:-) 
Na závěr nám udělala obrovskou radost výhra v tombole. Lepší finále nemohlo být!
Ještě jednou děkujeme a  přejeme spoustu energie do dalších podobných akcí.
Zdraví NG

 

Dobrý den,

sportovní odpoledne 19.11.2011 bylo velice fajn. Chvála organizátorům a cvičitelkám za perfektně připravený program. Osobně jsem si to užila a byla jsem překvapena z hojného počtu cvičících. Cvičím rekreačně od školních let a je potěšující, že v poslední době se stále více zapojuje mladší generace.

Možná je to i novými “módními” trendy, které se do cvičení dostávají. Pro nás starší je příjemné, že těm mladším stále stačíme.

Jen tak dále

KK

 

Dobrý den,
jenom chci reagovat na sobotní sportovní odpoledne. Musím říct, že akce se velmi vydařila. Byla jsem nadšena ze cvičení všech tří cvičitelek. Mně osobně se velmi líbí a sedí mně cvičení paní Zity. Vyzařuje z ní tolik pozitivní energie, že to člověka naplní radostí. Rovněž i prodej krásného sportovního oblečení je dobrý nápad. Jsem ráda, že tyto akce Hastrmánek organizuje a velmi ráda se jich zúčastňuji.

HS