Litex Aerobic Show 2

O krok zpět

12. 11. 2011

Litex Aerobic Show 2

LITEX AEROBIC SHOW 2 - 12.11. 2011

Již 2. ročník úspěšné akce Litex Aerobic Show uspořádal v sobotu 12.11. významný český výrobce sportovního oblečení LITEX Litomyšl rukou společnou a nerozdílnou s CK Capro, Relax, aerobic, fitness a se sehraným týmem paní Zity Svobodové. Mediálními partnery byl časopis Dieta, Fitstyl a Aerobic.cz

Hostitelem této prominentní akce se stala opět Městská sportovní hala v Litomyšli, pro tento účel vkusně vyzdobená komfortně zařízená.

O tom, že Móda, pohyb, zdraví k české kráse ladí, bylo skálopevně přesvědčeno více než 200 účastníků ze všech koutů naší republiky, kteří vysoce překonali počet předpokládaný pořadateli.

Slunečné, i když mírně mrazivé ráno, začínalo pro ženy, které přijely cvičit, již hodně časně. Pořadatelé jim vyšli vstříc a již v 8 hodin ráno vítala hala první nadšence. U prezence byla děvčata překvapena spoustou hodnotných pozorností od partnerů akce, kteří věnovali své produkty jak pro chvíle doplnění energie během dne ( jogurty od Choceňské mlékárny, produkty Wasa ), tak další užitečné do domácnosti ( Dr.Oetker, Orion), stejně jako doplňky stravy pro udržení kondice a zdraví ( Farmax )

Partnerské stánky lemovaly halu, možností bylo mnoho, volba víc než těžká. Jediná možnost, jak nelitovat, byla vyzkoušet všechno. Od výborné kávy Carraro a míchaných nápojů od Barmanů z Brna, přes ochutnávku produktů zdravé výživy WASA, Choceňské mlékárny, iontové nápoje SPORTIKA, 100 % džusy Tropico, až po nástřik Vita Liberata, vyzkoušení přístroje Wakushape, kadeřnické služby, masáže, líčení Mary Kay , prezentace produktů značky Miss Cosmetic a BELL.

V rámci důležitého pitného režimu obdržela každá žena vodu RAJEC.

Blížila se doba zahájení a všichni se již velmi těšili na známého a oblíbeného moderátora Mirka Šimůnka. Mirek, se svým charismatickým projevem, humorem a navozením té správné atmosféry, s úsměvem vítal účastnice i partnery a Litex mega show brilantně odstartoval.

Celou akci zahájil svým vystoupením Senior Fitness tým pod vedením Adriany Gajové z Aerobikového týmu AC HIP HOP Gabriely Baškové Hradec Králové.

První lekce patřila velmi oblíbené plzeňské lektorce Zuzce Švíkové.Kdo ji neznal, už nyní ví, že Zuzka je jedinečná a nenapodobitelná ve svém projevu, úžasná lektorka s krásnými tanečními choreografiemi a strhujícím tanečním výrazem. Její Dance Energy Rhytm strhl všechny přítomné k nevídaným výkonům a hala doslova rezonovala nadšením a tancem. Stejné emoce vibrovaly i po skončení, kdy zástupy fanynek čekali na focení s touto skromnou hvězdou aeorbicového světa. Zuzka je totiž žádanou prezentérkou i na zahraničních kongresech v Řecku, Turecku, Itálii i Maďarsku, Polsku i v mnoha dalších zemích.

Po euforické hodině se Zuzkou si ženy zaposilovali se energickou Simonou Vlachovou v lekci Cardio Body. Hala byla opět plná, stále plná! A cvičilo se ze všech sil.

Zumba a Zumba ! Stálice tělocvičen a fitek, držící se v hitparádě přízně mnoha a mnoha žen. Zumba Megahit Show si připravili lektorky Ivana Sotolářová z Brna a místní oblíbená cvičitelka Lucie Tvrdoňová. Za svůj 1.5 hodinový blok společné show sklidily velký ohlas a potlesk.

A latisko amerikcé rytmy a tance uchvátili i přítomné na prezentačních stáncích – vlnili se snad úplně všichni J

Polední přestávku na lehký oběd vyplnila prezentace JUMPING Litomyšl. První část tomboly o krásné ceny partnerů akce byla vítanou odpočinkovou vsuvkou.

Mirek Šimůnek vše provázel svým vtipným moderátorským slovem a obdaroval nejednu cvičenku hodnotnými dárky.

Po pauze pro nabrání sil a znovu na parket cvičit, tentokrát s pražským lektorem Petrem Dostálem. Aerobic Dynamic Kickbox byl velkým zpestřením. Petr je výborný charismatický lektor bez limitů a proto umí ženy namotivovat k velkým fyzickým výkonům. Je to miláček žen a všechny s ním vydržely i náročné posilování břišních svalů.

Mnohým by se zdálo, že další lekce již nejsou schopny po takovém výkonu odcvičit, ale velký OMYL! Psychická pohoda, výborná atmosféra v hale  a stále naladěný a příjemný Mirek Šimůnek, to vše hrálo velkou roli v tom, že se hladce pokračovalo dále a to na melodickém tónu populární skupiny ABBA. Pro oživení celé akce si připravila organizátorka a lektorka Zita Svobodová ABBA Dance. Již 5 hodinu ženy cvičily naplno. Nebylo divu. Show v kostýmu z 80. let a písně, které zná snad každý, to vše sedlo perfektně a řada žen si i zazpívala… Choreografie byla taneční, vtipná, zábavná a burcující. Na závěr se ženy dočkaly i překvapení: ženské představitelky ABBY si s celým sálem zatancovaly krátkou taneční „ ABBA Show“. Lektorky z týmu paní Zity v kostýmech ABBY to střihly víc než dokonale.

Navození úsměvné atmosféry a pohody pokračovalo a to díky lektorovi zumby Michalu Šubrovi. Jak napsala jedna z účastnic „ na podium vtrhla vlna tsunami“. Ano, Michal je velký showman, má rád lidi, jak on sám říká – „tancuje pro lidi“. Ženy v pozitivním šoku odcvičily již 6. lekci. Byla to kreativní a zábavná hodina , show na závěr a po skončení zástupy fanynek na focení s ďábelským Paganinim zumby Michalem.

Po náročných lekcí si ženy zasloužily důkladné zklidnění a protažení celého těla. O to se postaraly dvě výborné brněnské lektory Eva Vajnrajchová a Alena Malachová. Ladnost a propracovanost pohybů, relaxační hudba, uvolnění , protažení a zklidnění. To jistě vítali všichni a hala se ponořila do klidné a uvolňující atmosféry.

Poslední vystoupení na závěr pro chvíli oddechu patřilo Kadetce Michale Holubové z klubu Corridor Český Brod – loňské mistryně světa Eindhoven 2010 ve sportovním aerobicu a přehlídce nové kolekce LITEX – modelky MISS Expat 2011.

Úplný závěr dne patřil opět fenomenálnímu Mirkovi a losovalo se 10 hlavních výher tomboly. Zapůjčení vozu Porsche Boster na 1 den od společnosti Dream Cars, poukaz na zájezd v hodnotě 10.000 Kč od Exim Tours, ubytování v hotelu Babylon Liberec s volnými vstupy do Aqua a IQ parku, hodinky ROTAX, X parfémy, poukazy na sportovní a wellness víkendy, ministepr KETTLER, večeře pro 2 osoby v hotelu APLAUS a řada dalších cen.

Pokud některá z přítomných dam náhodou nevyhrála, neodešla s prázdnou. Každá účast nice obdržela řasenku YVES ROCHER, holítko Wilkinson, produkty WASA, čaje PICKWIK,produkty JOHNSON – intimní řadu Carefee a OB., ústní vodu LISTERINE, konzervy ESSA a další partnerské dárky, za které velmi děkujeme všem partnerům akce.

Poděkování patří samozřejmě všem kdo neváhali a přišli na 2. akci LITEX aerobic show a vytvořili takovou úžasnou atmosféru. Díky za výdrž a úsměvy na tvářích po celý den! Poděkování patří i lektorům za jejich osobité a originální lekce a profesionální přístup, partnerům za podporu akce, za hodnotné dárky pro všechny účastnice a do tomboly, Mirkovi Šimůnkovi za navození dobré atmosféry moderátorským slovem a projevem po celý den, organizačnímu týmu za skvělou přípravu a hostiteli LITEXU za pozvání.

Co dodat na závěr?

Nepopsatelný zážitek! Síla a pozitivní energie, která šla z účastnic a lektorů byla jedinečná. A snad: aby se tato akce stala v Litomyšli tradicí a všichni se na ni těšili plni očekávání kvalitního sportovního vyžití, zábavy a relaxace.

Na viděnou na dalším pokračování na jaře – na LITEX aerobic show 3.