Rozhovor s Michalem Šubrem

O krok zpět

16. 11. 2011

Rozhovor s Michalem Šubrem

Rozhovor s Michalem Šubrem

1. Máš nádherné, nicméně na štíhlého elegantního tanečníka zajímavé životní motto: Nikdo na světě není tlustý maximálně je prostorově výrazný. Člověk musí být vidět. Život musí být show.

Byl jsi někdy „prostorově výraznější“ nebo je u Tebe ta prostorová výraznost především o Tvé energii a charismatu?

Ale to není pravda, jako normální člověk neustále bojuji s váhou a jsem s ní nespokojený. Když jsem byl ještě mladý 20 let:-) byl jsem hodně prostorově výrazný,ale díky aerobiku jsem zhubnul velmi hodně kilogramů. Ale nešlo o jídlo,ale o správný pohyb. Ale co si budeme povídat já jsem byl spokojený i se svou váhou. Mam ještě další heslo. Tanec je život, život je tanec.Věřím v to čeho člověk chce dosáhnout, toho dosáhne.

 

 

2. Jsi Vodnář, už se nedivím, že se o tobě mluví jako o exkluzivním tanečním přírodní úkazu, Vodnáři mají pohyb v krvi.

Nepřehlédnutelný jsi i pro své taneční doplňky, tedy klobouk a kšiltovku. Jakému oblečení dáváš v běžném životě přednost? Styl sportovní nebo elegantní?

Povím vám tajemství mám několik úchylek a všechny jsou kolem šatníku.

1/ miluji spodní prádlo (nejde spočítat)

2/ plavky (20)

3/ čepice, klobouky – veškeré pokrývky hlavy. (nejde spočítat)

Na všechno mám speciální šuplík. A co se týká mody. Mám rád hlavně prostě oblečení. Závodně jsem tančil takže umím nosit i frak a já prostě miluji se hezky obléknout,ale pro svůj pocit. Každý má jiný styl. Musím se cítit dobře. Miluji barvy a co si budeme povídat v pánské módě jich moc není. Do společnosti jsem vždy elegantní a přes týden jsem v dobrých jeanech a v pěkném tričku, košili.

 

 

3. Internet mi o tobě prozradil, že rád jíš a skvěle vaříš. To je jistě (nejen pro mě) značné překvapení. Typovala bych tě tak na pláteček libového masíčka s lístkem zeleniny… Zlí jazykové dokonce tvrdí, že máš i na tento obor profesionální certifikát? Je to pravda? A na jakém jídle „ujíždíš“?

A ježiš to moc lidí neví. Původně jsem dělal obor Kuchař – Číšník, poté maturitu, a poté Firemní Management pro hotely a cestovní ruch. Ale od malinka jsem věděl, že chci tančit, být na podiu, dělat něco pro lidi. Víš, v čem mám největší problém je to,že jsem relativně stydlivý, možná i plachý? :-) Mam opravdu rád když mi někdo uvaří a dokáži to ocenit. Nepovažuji se za vynikajícího kuchaře (to musí posoudit jiní), ale vždy jsem měl kolem sebe lidi, kteří výborní kuchaři byli.

A moje jídlo, které na kterém ujíždím? Bramborová kaše. Pozor, málo kdo jí umí udělat. Jsem na ní opravdu závislý. :-)