Zábavná zumba aneb Dnes tančíme s Bonduelle

O krok zpět

06. 11. 2011

Zábavná zumba aneb Dnes tančíme s Bonduelle

Zábavná ZUMBA aneb Dnes tančíme s Bonduelle

Nedělní akce 9.11. Zábavná ZUMBA aneb Dnes tančíme s Bonduelle naladila všechny nadšené tanečníky a tanečnice do velmi pozitivních žlutozelených tónů. Zumba je hravá, zumba je zábavná a patří k ní zdravá výživa a zelenina, patří k ní tedy i Bonduelle.

Tradiční příjemné prostředí haly v Podolí s maximálním komfortem, sladěný organizační tým a všudypřítomný lovec snímků Tomáš, to vše připravilo ženám nezapomenutelné odpoledne.

Akce byla nová a zajímavá už tím, že byli pozváni zajímaví lektoři – nové tváře, kteří byli v Podolí poprvé.

Stálice Ivana Sotolářová zahájila celou akci jako již tradičně a svými novinkami v choreografii, hudbě a temperamentním projevu. Tmavovlasá „ dračice „ naladila všechny přítomné na příslušnou tepovou frekvenci a slibný začátek byl dobrým příslibem pro lekce následující.

Po krátké pauzičce nastoupil host z Prahy - Jiří Blažek, který působil dlouho v Brně a řada cvičenek ho zná. Tento velmi pohodový, příjemný a milý muž, který zapůsobil na ženy svým šarmem a charismatickým vzhledem, tančil skvěle, živě a ženy byly rozesmáté a dobře naladěné celou lekci. Jirka jako lektor zumby – muž sklidil bouřlivý aplaus.

Dalším novým hostem z Brna byla Karolina Matoušková. Uvedla se lekcí Zumaba tomic pro děti, která byla zážitkem pro malé nadšence pohybu a Karolina to s dětmi umí J Pak již nastoupila sama na podium a sálem se rozezněly tóny z filmu Flash dance a další známé hitovky. Kartolina dala do hodiny tělo i srdce! A většina žen přidala i plíce, jak jim v tom tempu docházel dech. I když na nich začínala být vidět únava, tuto energickou lektorku si užily.

Poslední lekci patřila opět nováčkovi. Viktor Valík z Prostějova a již 4. hodina zumby. Viktor měl těžkou úlohu , ale zvládl ji na výbornou !!! To, co dokázal s ženami v sále , tomu by nikdo nevěřil ani náhodou. Úžasná hodina, plná humoru, krásných tanečních kreací. V závěru seskočil Viktor z pódia mezi ženy na parket a roztáčel to s nimi až do večerních hodin.

Unavené, ale rozesmáté ženy se  v neděli večer vracely spokojené do svých domovů a to i do tak dalekých míst jako je Ostrava, Frýdek Místek a Praha s příslibem: „Uvidíme se na Va…noční zumbě 11. prosince.

Bohatá tombola a na závěr už jen velké poděkování všem partnerům za krásné dárky pro ženy, za jejich přítomnost a hlavně též i všem účastnicím za stálou přízeň, jejich nadšení, skvělou atmosféru a výdrž !