INSPIRACE 3

O krok zpět

06. 11. 2011

INSPIRACE 3

Tentokrát s  Ivou Mojžíškovou

 

V sobotu 6. listopadu 2011 se ve sportovní hale v Podolí opět uskutečnila třetí tanečně inspirační hodina pod motivujícím názvem „Inspirace pro všechny - lekce, které nás obohatí“.

 

Tentokrát patřilo pódium Ivě Mojžíškové , nadějné tanečnici a lektorce z Ostravy. Všichni jsme se na tuto mladou hvězdu vycházející na aerobicovém nebi, těšili. První hodina byla příjemně a melodicky taneční. Ivka se jako éterická víla téměř vznášela nad pódiem a se svou příslovečnou metodickou důsledností vrstvila a rozvíjela krokové variace do náročného, ale příjemného celku. Ve finálovce nám pak všem předvedla, jak se v okamžiku, kdy už všem dochází dech, stane z vánku energická vichřice.

Druhá hodina byla již v duchu nenásilného a nápaditého posilování vertikálně i na podložkách. Strečing jako třešinka na dortu pak celou lekci zdařile uzavřel.

Po skončení Ivka radila a vysvětlila vše, kde by se mohla vyskytnou případná nejasnost. I zde je opravdu obdivuhodná její pečlivá příprava a důsledně logická metodika, jak byla na případné dotazy nachystaná.

Tým paní Svobodové odvedl již tradičně skvělou práci a po technické stránce i po stránce komfortu a zabezpečení není akci co vytknout.

 

Celkově shrnuto, byla to návštěvně úspěšná příjemná akce, která zůstává vždy a stále jiná, nová a inspirující.